Erdoğan korkuttu

Düzenleyen:
Erdoğan korkuttu

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde bayram namazı öncesi hutbe dinlerken kısa bir süre rahatsızlık yaşadı.

Erdoğan’ın otururken hafif sola doğru eğilmesi üzerine Cumhurbaşkanlığı sağlık ekibi anında müdahale etti. Baygınlık geçiren Erdoğan’a koruma polisleri çember oluşturdu. Sedyeyle caminin altında bulunan salona indirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada dinlendi. Bu sırada imam cemaate Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğuna dair bir duyuru yaptı.
Dışarıda ambulans bekletilirken çevre hastanelerde de hazırlık yapıldı. Kısa sürede kendine gelen Erdoğan, camiden yürüyerek çıktı. Şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdiğini belirten Cumhurbaşkanı “Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım. Programımıza devam edeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında namaz kıldığını belirten bir vatandaş “Bir anda fenalaştı. Herkes bir anda ayağa kalktı. Ambulans geldi. Yardım etmeye çalıştılar. Ondan sonra sedyeyle çıkardılar” ifadelerini kullandı. Başka bir vatandaş ise “10 dakika orada tedavi gördükten sonra sedyeler geldi aldı. Biz de bayağı korktuk. Sedyeler gelince korumalar kapattı, götürdüler. Daha sonra gelmedi” derken, namazda Erdoğan’ın çok yakınında bulunduğunu ifade eden bir başka kişi ise, “Camiye girdiğinde her şey normaldi, oturduktan sonra insanlarla selamlaştı” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...