Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Tiksindim çok pişmanım'

Düzenleyen:
'Tiksindim çok pişmanım'

GÜNDEM Haberleri

2011 komiserlik sınav sorularını aldığını kabul eden şüphelilerin itirafları hain örgütün kirli yüzünü bir kere daha gözler önüne serdi.

Ebru Karatosun ANKARA
Ankara Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, FETÖ’nün sınav hırsızlığı yaptığı 2011 Komiserlik sınavında soruları aldığı tespit edilen şüphelilerin itirafları örgütün kirli yüzünü ortaya çıkardı. Şüphelilerden İbrahim A. örgütün kimsesiz, maddi durumu zayıf Anadolu çocuklarını alıp vatanına ihanet edecek noktaya getirdiğini söyledi. Vicdanen rahatsız olduğunu ifade eden İbrahim A. “Ben vatanını milletini seven devletçi biri olarak yaşarken, bu örgüt bizi bu hâle getirdi. Ben terörist değilim” dedi. Evde oturup ders çalışırken sınava 3 ay kala Mehmet Ö. isimli bir arkadaşının kendisini aradığını söyleyen İbrahim A. “Evin karşısındaki yola çık ‘seni birisi alacak’ dedi. Ben de çıktım. Tanımadığım birisi beni araca aldı. Bir eve gittik Ü.Ü, H.B. isimli polis memurları da vardı. Beni yanlarına koydular. İsmini bilmediğim öğretmen dedikleri birisi Kur’ân’ı çıkardı ve el bastırıp bize soruları vereceklerini söyledi. Soruları duvara yansıttı, okudum. Sınava girdim. Tiksindim bu yapıdan, çok pişmanım. Allah affetsin” diye konuştu.
BİLGİLERİ PKK’Ya VERDİLER    
2011 yılında soruları aldığını itiraf eden Habip Ç. de Diyarbakır’da görev yaptığı sırada FETÖ ile ters düşünce örgüt içerisinde hedef alındığını iddia etti. Oradan tayini çıktıktan sonra kendisini bir daha aramadıklarını söyleyen Habip Ç. şunları söyledi: “Ben bunlarla irtibatımı kestikten sonra şubede çalıştığım bir eleman, yani ajan, gizli bilgilerimin, ailemle ilgili tüm bilgilerimin, araç plakamın, ikametimin her şeyimin PKK’ya sızdırıldığını söyledi. Sızdırılan bilgiler arasında benim gerçek ismim de vardı ki bu eleman benim gerçek ismimi bilemez, kod ismimi biliyordu. Bunun sızdırılmış olması, bu bilginin şube içinden gönderilmesiyle mümkündür. Bu yapıyla ters düşünce şube içindeki FETÖ’cüler tarafından bilgilerimin terör örgütüne sızdırıldığını anladım.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...