Koltuk kavgasına Erdoğan el koydu

Düzenleyen:
Koltuk kavgasına  Erdoğan el koydu

GÜNDEM Haberleri

Ordu’nun Aybastı ilçesindeki yayla şenliklerinde Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Suat Çelik arasındaki koltuk kavgasına Cumhurbaşkanı Erdoğan el koydu

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Ordu’nun Aybastı ilçesindeki yayla şenliklerinde Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile İl Emniyet Müdürü Suat Çelik arasındaki koltuk kavgasına Cumhurbaşkanı Erdoğan el koydu. Yılmaz’ın Erdoğan’a, “Emniyet Müdürü başkası için ayrılan yerlere oturmak isteyince müdahale ettik. Bana küfretti. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?” diye sordu. Cumhurbaşkanının Yılmaz’ı dinledikten sonra, partide bu konuda ayrı bir soruşturma açılması için talimat verdiği öğrenildi. İçişleri bakanı Süleyman Soylu’nun da Çelik ile ilgili bir raporu Erdoğan’a sunduğu  belirtildi. AK Parti kulislerinde, Ordu Emniyet Müdürü’nün Gaziantep’te görev yaptığı sırada, FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle savcılığın soruşturma başlattığı iddia edildi. Emniyet Müdürü’nün Ordu’ya atanmasıyla durumun İçişleri Bakanlığına da bildirildiği belirtildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...