Türkiye duyurmuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan doğruladı

Düzenleyen:
Türkiye duyurmuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan doğruladı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye gazetesinin dün hazırlayıp, bugünkü manşetine taşıdığı "Kandil'e İran'la ortak harekât" manşetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğruladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Türkiye gazetesinin bugün manşetine taşıdığı "Kandil'e İran'la ortak harekât" manşetini doğrularken, "İran'la müşterek harekatın yapılması her an gündemde" açıklamasında bulundu.

İran ile PKK'ya karşı iş birliğine de değinen Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

"Bu ziyarette sınırdaş ve özellikle de aynı inancın mensupları olarak tehdit unsuru haline gelmiş terör örgütlerine karşı İran'la müşterek harekatın yapılması her an gündemde. Bu dayanışma iki Genelkurmay Başkanı arasında görüşülmüş ve nasıl bir çalışma yürütülebilir. Bunların hepsini aramızda görüştük. Benim kabulümde de bunları görüştük. Çalışmalar devam edecek. PKK'nın İran'daki yapısının sürekli İran'a da bize de verdiği zararlar var. Temenni ederim ki başarılı netice alacağız."

Türkiye duyurmuştu, Cumhurbaşkanı Erdoğan doğruladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...