Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Kudüs' ikazı!

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Kudüs' ikazı!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı almaya hazırlandığı yönündeki haberleri üzerine sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yayınladı. ABD'nin skandal çıkışının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''ABD'yi, bölgedeki sorunları daha da derinleştirecek böyle bir adım atmaması konusunda ikaz ediyoruz.'' dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı o açıklama: 

''ABD'nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı almaya hazırlandığı yönündeki haberleri üzüntüyle takip ediyoruz. İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Filistin halkının yaraları kanamaya devam ederken, hak ihlalleri, zulüm ve baskılar sürerken, İsrail’e destek mahiyetinde böyle bir kararın alınması, sadece uluslararası hukukun ihlali değil, aynı zamanda insanlık vicdanına da vurulmuş ağır bir darbe olur.

ABD'yi, bölgedeki sorunları daha da derinleştirecek böyle bir adım atmaması konusunda ikaz ediyoruz.

Kudüs, Müslümanların kırmızı çizgisidir!''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Kudüs' ikazı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Kudüs' ikazı!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...