Muğla ve Gaziantep'te deprem oldu (Son Depremler)

Düzenleyen:
Muğla ve Gaziantep'te deprem oldu (Son Depremler)

GÜNDEM Haberleri

Deprem haberleri peş peşe geliyor. Son dakika gelen deprem haberlerine göre Muğla ve Gaziantep sallandı. Son depremler kaç büyüklüğünde? AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi tarafından yapılan açıklamada saat 08.20'de merkez üssü Ege Denizi olan 4.5 büyüklüğünde, Gaziantep'te Şehitkamil ilçesinde, saat 07.31'de, 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.İşte son depremler

Muğla ve Gaziantep'te deprem oldu. Son depremler haberimizde. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 08.20'de, merkez üssü Ege Denizi ve Datça'nın 31.19 kilometre açıkları olan, Richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, Datça ve çevresinde hissedildi. Deprem, ilk belirlemelere göre hasara yol açmadı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.

Muğla ve Gaziantep'te deprem oldu (Son Depremler)

GAZİANTEP'TE SALLANDI
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Şehitkamil ilçesinde, saat 07.31'de, 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin, yerin 6 kilometre derinliğinde olduğu kaydedilirken, merkez üssü Serintepe Mahallesi olarak açıklandı. Deprem, ilk belirlemelere göre hasara yol açmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...