Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son Dakika Haberi| Bahçelievler'de Bomba Yüklü Araç Paniği | İstanbul'da bombalı minibüs alarmı

Düzenleyen:
Son Dakika Haberi| Bahçelievler'de Bomba Yüklü Araç Paniği | İstanbul'da bombalı minibüs alarmı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika Bahçelievler bombalı minibüs alarmı! İstanbul'un Bahçelievler ilçesi, Şirinevler semtinde cadde üzerinde bırakılan şüpheli bir minibüs paniğe neden oldu. İstanbul polisi, içinde patlayıcı madde olduğu yönünde ihbarda bulunulan şüpheli araçta arama yaptı. Bomba imha ekipleri bölgede geniş çaplı operasyon yaparken; çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Son dakika gelen haberlere göre ise araçta bombanın bulunduğu, bir kişinin gözaltına alındığı ve aracın çekiciyle olay yerinden götürüldüğü öğrenildi.

Son dakika Bahçelievler bombalı minibüs alarmı! İstanbul'un Bahçelievler ilçesi Şirinevler semtinde bombalı araç paniği yaşandı. İhbar üzerine bölgeye gelen bomba imha ekipleri, çalışma başlattı. Şirinevler'de meydana gelen bombalı araç paniğinin ardından çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Bahçelievler'de seyreden bir minibüsü durdurdu. Bomba imha ekipleri bölgede geniş çaplı operasyon yaparken; çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Son dakika gelen haberlere göre ise araçta bombanın bulunduğu, bir kişinin gözaltına alındığı ve aracın çekiciyle olay yerinden götürüldüğü öğrenildi.

Olay yerine gelen Terörle Mücadele Şubesi ve Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile bomba imha uzmanı polisler, içinde patlayıcı madde olduğu iddia edilen araçta inceleme yaptı.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kapalı kasa minibüste patlayıcı madde olduğu yönünde ihbar üzerine polis alarma geçti. Aracın bulunduğu sokak emniyet şeridiyle kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Terörle Mücadele Şubesi ve Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine gelen bomba uzmanı polis, özel kıyafetini giyerek araçta inceleme yaptı. Araçta zaman zaman fünye ile kontrollü patlatma yapıldı. Araçta bulunan malzemeler indirilerek incelemeden geçirildi. Yaklaşık 2,5 saat incelenen şüpheli araçta bomba bulunduğu öğrenildi. Bir kişi gözaltına alınırken şüpheli araç çekiciyle olay yerinden götürüldü.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...