FETÖ'ye şafak operasyonu: 9 gözaltı

Düzenleyen:
FETÖ'ye şafak operasyonu: 9 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik bu sabah saatlerinde operasyon yapıldı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen KOM operasyon timleri, sabah 9 ev ve 1 işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi. 9 şüphelinin gözaltına alındığı şafak operasyonunda adresinde bulunamayan bir şüphelinin arandığı bildirildi. 
1 emekli astsubay, 1 emekli başkomiser, 1 özel kurumda öğretmen, 1 eczacı ve esnaflardan oluşan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir ruhsatlı silah ve silaha ait fişekler, örgüte ait çok sayıda yazılı doküman, FETÖ elebaşına ait kitaplar, bir ruhsatlı silah ve dijital malzeme ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...