Servise 15 dakika ayarı

Servise 15 dakika ayarı

GÜNDEM Haberleri

Millî Eğitim Bakanlığının yaptığı yeni düzenlemeye göre, okul servisleri, öğrencileri ders başlangıcından en fazla 15 dakika önce okula teslim edecek, evden daha erken alınıp okula bırakılamayacaklar.

Ders bitiminde de okuldan bekletilmeden alınarak evlerine dönmeleri konusunda aksaklığa meydan verilmeyecek. Okul servis araçlarının güzergâhı tespit edilirken hangi sebeple olursa olsun tehlikeli ve kalabalık değil, öğrencilerin riske girmeyeceği noktalar ve yollar tercih edilecek. Öğrencilerin ikamet adreslerinde yıl içerisinde değişiklik olduğu takdirde öğrenci sayısına göre güzergâhlarda çalıştırılan araçlar arasında komisyon tarafından en uygun şekilde yer değişikliği yapılacak. Taşımacıların, şoförlerin ve rehber personelin, okul servislerinde, genel ahlak ve adaba aykırı davranışları ve eğitim-öğretim ortamını olumsuz etkileyen tutumlarının, yetkili mercilerce tespiti halinde sözleşmeleri feshedilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...