HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Son dakika! Doğan Medya Grubu satıldı (Doğan Medya'nın Yeni Sahibi Kim)

Düzenleyen: /
Son dakika! Doğan Medya Grubu satıldı (Doğan Medya'nın Yeni Sahibi Kim)
Doğan Medya Grubu, Doğan Medya Grubu Satıldı, Aydın Doğan, Doğan Medya Yeni Sahibi, Haber

GÜNDEM Haberleri

Doğan Medya satıldı! Son dakika gelen bilgilere gören Aydın Doğan, Doğan Medya Grubunu Demirören'e sattı.

Son dakika! Aydın Doğan Medya grubu satıldı. Peki Doğan Medya neden satıldı, yeni sahibi kim? Aydın Doğan'ın Erdoğan Demirören'le anlaşmaya vardığı ve Doğan Medya Grubunu sattığı öğrenildi. Yetkililer, satışı yalanlanmadı ve akşam saatlerinde KAP'a bildirileceğini belirtti. İddiaya göre anlaşmaya varılan satış rakamı 1.2 milyar dolar...

DOĞAN MEDYA GRUBU SATILDI

Türkiye medyasının en büyük grubu olan Doğan Medya Grubu’nun satışı için anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011’de Milliyet ve Vatan’ı sattığı Erdoğan Demirören’le Doğan Medya Grubu’nun satışı konusunda anlaştı.

Bünyesinde Hürriyet, Fanatik ve Posta gazeteleri ile Kanal D ve CNN Tük kanallarını da bulunduran Doğan Medya Grubu’nu satın alan Demirören grubunun, bu satın almada arkasında başka bir sermaye grubunun da bulunduğu düşünülüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...