HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sondakika! Bodrum'da barda çatışmada Hacer Tülü öldürüldü | Hacer Tülü kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Düzenleyen: /
Sondakika! Bodrum'da barda çatışmada Hacer Tülü öldürüldü | Hacer Tülü kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
Hacer Tülü, Hacer Tülü Kimdir, Hacer Tülü Kaç Yaşında, Hacer Tülü Nasıl Öldü, Hacer Tülü Neden Öldü, Haber

GÜNDEM Haberleri

Bodrum'da barda meydana gelen çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Ölenlerin arasında ses sanatçısı Hacer Tülü de bulunuyor. Olayın duyulmasının ardından Hacer Tülü kimdir, Hacer Tülü nerelidir, Hacer Tülü kaç yaşında, Hacer Tülü nasıl öldü? tarzında sorular sorulmaya başlandı. İşte Hacer Tülü ile ilgili detaylı bilgi...

Hacer Tülü kimdir, Hacer Tülü nerelidir, Hacer Tülü kaç yaşında, Hacer Tülü nasıl öldü? gibi soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bodrum'daki bir barda son dakika gelen habere göre çatışma çıktı. İki kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı Bodrum'daki çatışma olayında sanatçı Hacer Tülü de hayatını kaybedenler arasında bulunuyor. 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayda hayatını kaybeden sanatçı kadının, ünlü isimlerle çalışan bir ses sanatçısı olduğu ortaya çıktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gece kulübüne düzenlenen  silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Gümbet Mahallesi'ndeki gece kulübüne kimlikleri henüz öğrenilemeyen  kişi veya kişilerce silahla ateş açıldı.

Saldırıda, Servet Kolluoğlu, Cesur Altunsöz, Kaan Mutlugüleş, Onur  Sarı, Mehmet Ali Sürensöy ile Hacer Tülü yaralandı.

Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Sürensöy ile Tülü,  müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olaya karıştığı öne sürülen 4 şüphelinin Manisa'da yakalandığı öğrenildi.

HACER TÜLÜ İLE İLGİLİ BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Sondakika! Bodrum'da barda çatışmada Hacer Tülü öldürüldü | Hacer Tülü kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

HACER TÜLÜ KİMDİR?

Hacer Tülü, 10.04.1978 yılında İzmirde dünyaya geldi. Annesi Nalan Tülü Karşıyaka, babası İsmail Tülü Bornovalı olan Hacer Tülü’nün Ozan Tülü adında bir ağabeyi var. Ve aynı zamanda baba tarafından Yugoslav göçmeni Boşnak.

İlköğretimini piyale ilkokulunda orta ve lise öğretimini bayraklı lisesinde üniversite öğretimini A.Ö.F ( Halkla İlişkiler ) tamamladı. Orta ve lise öğrenimi süresince uzun yıllar basketbol ve atletizmle ilgilendi.

1996 yılında İzmirli ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu’nun teşvikiyle İzmirli milli manken Şafak Fişek hanımın ajansında zerafet eğitimini alıp, Zuhal Yorgancıoğlu’nun modelliğini yaptı. İzmir’de 2 sene modellikle uğraştıktan snra 1999’da evlendi. 2003 yılında kızı İlayda Serina Aydın dünyaya geldi.

2006 yılında İstanbul’a yerleşti. 2 sene modellik ve oyunculuk yaptı. 2008 yılında Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu’nda 2 sene tiyatro oyunculuğu yaptı. ‘Namussuzum ki Namusluyum’ ve ‘Çılgın Yenge’ adlı iki önemli tiyatro oyununda tiyatro oyunculuğu yaptı.

Yine 2008’de Sel Agency mankenlik ajansına ortak olup mankenlik ajansı işletmeye başladı. Defileler, açılış ve tanıtımlar, önemli organizasyonlara imzasını attı.Yakın arkadaşı Alpay Aydın’ın dönem dönem ; ‘sen neden şarkı söylemiyorsun , birçok şarkıcıdan sesin güzel , iyi bir eğitimle güzel yerlere gelirsin’ demesiyle müzikle profesyonel anlamda ilgilenmeye başlayan Hacer Tülü, madem öyle sen şarkılarımı yap, ben de bu işe gireyim deyince Tanımadın Say ve Çok Selam Söyle şarkılarının ortaya çıktı. Ve Hacer Tülü’nün müzik yaşantısı başlamış oldu. Aranjörü Ünal Aşkın’ın teşvikiyle Şan Öğretmeni Zehra Belevi’den sıkı bir şan eğitimi almaya başladı.

Sondakika! Bodrum'da barda çatışmada Hacer Tülü öldürüldü | Hacer Tülü kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...