Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da 5 bin polis ile 'Yeditepe Huzur' asayiş uygulaması

Düzenleyen:
İstanbul’da 5 bin polis ile 'Yeditepe Huzur' asayiş uygulaması

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da 5 bin polisin katılımı ile 'Yeditepe Asayiş' uygulaması gerçekleştiriliyor. Yeditepe Asayiş uygulaması kapsamında 39 ilçede şüpheli kişiler, araçlar ve iş yerleri didik didik aranıyor.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın koordinasyonunda kent genelinde 5 bin polisin katılımıyla, Yeditepe Huzur Uygulaması-11 saat 20.00 itibariyle başladı. Düzenlenen asayiş uygulamasına Asayiş Şube Müdürlüğü personeli ile ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik, Mali Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Kaçakçılık, Organize Suçlarla Mücadele ve Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri katılıyor. Düzenlenen uygulamaya polis helikopteri de destek veriyor.

Uygulama kapsamında şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde, aranan şahıslar, silah, bıçak ve uyuşturucu madde taşıyanlar üzerinde duruluyor. Uygulamada şüpheli kişiler, araçlar ve iş yelerleri denetlendi. Uygulamanın gece saatlerine kadar süreceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...