HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İhlas Medya’ya teşekkür

Düzenleyen: /
İhlas Medya’ya teşekkür
İhlas Medya, Park, Parklara Kamera, Haber

GÜNDEM Haberleri

Palandöken Belediyesi, İhlas Medya’nın hem görsel hem de yazılı yayınlarında başlattığı parklara güvenlik kamerası konulması kampanyası kapsamında çocukları istismar ve tacizlerden korumak için ilk etapta 5 parka güvenlik kamerası sistemi kuruyor.

Güvenlik kamera sistemiyle vatandaşlar Palandöken Belediyesinin internet adresinden parkları canlı olarak izleyebilecek ve yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşı parklar ve çocuk oyun alanlarına kurulacak acil yardım butonları ile durum emniyet güçlerine bilidirilecek. Konuya ilişkin Şehit Âdem Gezer Parkının açılışında konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar “Böyle bir kampanya başlattıkları için Türkiye gazetesi, TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansına teşekkür ediyorum. İnşallah şehitlerimizin ismini verdiğimiz parklardan sonra diğer bütün parklarımıza bu sistemi kuracağız. Aldığımız karar, yavrularımızın korunmasına ve denetimine ciddi katkı sağlayacak” diye konuştu. AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir de “İhlas Medya'ya şükranlarımı sunuyorum. Toplumsal bütün meselelerde çok duyarlı davranıyorlar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...