Son dakika.. 4 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Son dakika.. 4 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Son dakika.. TSK'nin yaptığı açıklamaya göre, Hakkâri/Şemdinli’de, Irak Kuzeyi/Kani-Rash bölgesinde devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensubu silahlı 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabında dünkü yurt içi terörle mücadele harekatına ilişkin bilgilere yer verildi. Buna göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında ve Irak'ın kuzeyi/Kani-Rash bölgesinde operasyonlar devam ediyor.

Operasyonda keşif ve gözetleme araçlarıyla belirlenen silahlı 4 bölücü terör örgütü mensubu ateş destek vasıtalarıyla gerçekleştirilen atışlar sonucu etkisiz hale getirildi.

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİM OLDULAR

Şırnak Silopi'de Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 4 bölücü terör örgütü mensubu, Ağrı Doğubayazıt'ta bir bölücü terör örgütü mensubu, Bingöl Yayladere'de ise bir bölücü terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında bir el yapımı patlayıcı belirlenerek imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...