HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan bayram mesajı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan bayram mesajı
Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay "Bütün Dünya ve özellikle coğrafyamız, sıkıntılı bir süreçten geçerken Türkiye güvenli liman olmaya devam ediyor ve devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay bayram namazını Ataşehir'de bulunan Mimarsinan Camii'nde kıldı.

Oktay, namaz sonrası ilk önce camideki vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından gazetecilere açıklama yapan Oktay, sözlerine tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak başladı. Oktay, "Ülkemizin, milletimizin kurban bayramını öncelikle  tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğimize vesile olur. Tüm  İslam aleminin bu vesile ile Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum. Bütün Dünya ve özellikle coğrafyamız,  sıkınıtılı bir süreçten geçerken Türkiye güvenli liman olmaya devam ediyor ve devam edecek. Çok daha güçlenerek her şartlarda  yoluna devam edecektir. Ben bu güzel bayram sabahı bu mesajı vermek istiyorum. Aynı zamanda bugün Mekke'de hac vazifesini yerine getiren vatandaşlarımızın da bayramlarını tebrik ediyorum. Allah hac vazifelerini kabul etsin. Yine bir başka hatırlatma da yollarda olan bayram için memleketine giden vatandaşlarımıza. Aynı şekilde sağ salim memleketlerine dönebilme ile alakalı özellikle trafik kurallarına uymalarını arzu ediyoruz. Can kaybı olmadan aileleri ile birlikte bayramlarını geçirsinler ve ailelerine tekrar kavuşmalarını arzu ediyorum" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...