Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Alkış var hakaret yok

Alkış var hakaret yok
Başlık ResmiAlkis var hakaret yok

Hakem Serkan Çınar'a, "İkinci yarıyı daha rezil yönetin. Size o rapora küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım" ifadelerini kullanan Terim, idari tedbire uymamaktan en az 4 maç ceza alacak.

Kaydet
|
RAPOR DEĞİŞTİRİLDİ Mİ? Orduspor maçının devre arasında hakem Serkan Çınar'a soyunma odası koridorlarında sert ifadeler kullandığı için tribüne gönderilen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, 4 farklı eylemden Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Çınar'ın öğle saatlerinde federasyona gönderdiği raporda Terim'in kendisine "Kabadayı mısın? Küstah" ifadelerini yazdığı; ancak Terim'in çok ağır bir cezayla karşı karşıya kalacak olmasından dolayı bu raporun yumuşatıldığı iddia edildi. Disiplin Kurulu'na 4 farklı eylemden sevk edilen Terim'i muhtemel bir cezayla karşı karşıya bıraktıran ihlaller şöyle: 1. Hakem Serkan Çınar'a, "İkinci yarıyı daha rezil yönetin. Size o rapora küfür etti yazma zevkini tattırmayacağım" demesi ve ardından kendisini alkışla protesto etmesi. 2. Tribünden yedek kulübesindeki yardımcılarına ve futbolcularına talimat vermesi. ŞAŞ VE DAVALA DA PFDK'DA 3. Maçtan sonra sahaya girerek tribünleri selamlaması. 4. Soyunma odasına girmesi... Teknik adamların tribüne gönderildiklerinden itibaren idari tedbirli sayılmalarına rağmen Terim'in bu ihlalleri yapması, tecrübeli çalıştırıcıyı en az 4 maç cezayla karşı karşıya bıraktı. Çünkü Disiplin Kurulu Talimatı'nın 51. maddesi "İdari tedbire uymayan teknik adamlara verilecek olan ceza 4 ila 12 maç arasındadır" şeklinde. Yani Fatih Terim'in en az 4 maç ceza alması kesin gibi. Tecrübeli çalıştırıcının geçen sezon ertelenen 2 maçlık cezasının hakaretten olduğu için, yeni cezaya eklenmesi de söz konusu görünmüyor. Bu arada yardımcı antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve İdari Koordinatör Şükrü Hanedar'la birlikte saha olaylarından dolayı kulübün de PFDK'ya sevk edildiği; kulübe para, Hasan Şaş'a da 1-2 maç ceza gelebileceği ileri sürüldü.
Alkış var hakaret yok
Başlık ResmiAlkış var hakaret yok
Tribüne gönderilmesiyle tedbiri başlamış olan Terim tribünden yardımcılarına talimat yağdırmıştı. Cuper'den örnek davranış G.Saray-Orduspor maçının ilk yarısında oyuncularına sürekli direktifler yağdıran ve adeta yerinde duramayan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Fatih Terim'in tribüne gönderilmesinin ardından kulübeden çıkmadı. Arjantinli çalıştırıcının, "Rakibin antrenörü tribündeyken, benim orada olmam şık olmazdı" dediği öğrenildi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Futbol
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.