Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilal Aydın kimdir?

Bilal Aydın kimdir?

Biyografi Haberleri

Bilal Aydın kimdir? Bilal Aydın kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Bilal Aydın 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Bölgesi, 8'nci sıradan millet vekili adayıdır.

BİLAL AYDIN 1984 yılında Fatih’te doğdu. Aslen İstanbul’ludur. 2006 yılında Balıkesir Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2010-2013 yılları arasında Kenya-Dadaab mülteci kamplarında, 2014 yılında Lübnan’da bulunan Filistin mülteci kamplarında, 2015 yılında Sudan’da ve 2016 yılında Çad’da yardım organizasyonlarında yönetici olarak görev yaptı. 2012-2014 yılları arasında IYFO Kuveyt Temsilcisi olarak Kuveyt ve Lübnan’da öğrenci faaliyetlerini organize etti. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve YENİAD Yönetim kurulu üyesidir Gayrimenkul sektöründe iş hayatını sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. Arapça ve İngilizce bilmektedir.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...