Taş köprü ­

Taş köprü
­

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu belgesel film festivali olan Altın Safran Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler açıklandı.

­Kültür Sanat Servisi
Türkiye'nin ilk ve en uzun soluklu belgesel film festivali olan 16. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen, Altın Safran Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler açıklandı. Yarışmaya katılan 759 fotoğraf arasında birinciliğin Gümüşhane'den Mustafa Zengin “Taş Köprü” çalışmasıyla alırken, ikinciliği İstanbul'dan Erol Evgin, üçüncülüğü ise yine İstanbul'dan Filiz Yıldız Celep elde etti. Jüri Özel ödülüne ise İstanbul'dan Fatih Balkan'ın çalışması layık görüldü. 16. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Belgesel Film yarışmasında dereceye giren profesyonel ve amatör eserler ise, festivalin ikinci günü olan 10 Ekim 2015 tarihinde düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. İlk dört dereceyi paylaşan fotoğraflar ile birlikte yarışma sonucunda sergilenmeye değer bulunan 20 eser, festivalin 2. gününde açılacak 16. Fotoğraf Yarışması Seçme Sergisi'nde sanatseverler ile buluşacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...