Cem Yılmaz: Üzülüyorum

Cem Yılmaz: Üzülüyorum

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Cem Yılmaz, Ali Baba ve Yedi Cüceler’in sponsoru olan markaların filmde çok sık görüldüğü eleştirilerine üzüldüğünü söyledi.

Son filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler’in sponsoru olan Pepsi ve Metro markalarının filmde çok sık görülmesi eleştiri konusu olunca ünlü komedyen Cem Yılmaz, “Mecburum. Bütçeyle ilgili destek olmadan o rakamlara film yapmam imkânsız” diyerek tepki gösterdi.

Yılmaz, gelen bir soru üzerine ürün yerleştirme konusunda eleştirilerde bulundu. Bu konuda artık bir şeylerin çözülmüş olması gerektiğini kaydeden Yılmaz, “Eğer kötü bir şey diye bundan vazgeçseydik yan salonda gösterilen James Bond’un 10 dakika sonra ölmesi gerek. Çünkü saatine bakmalı ve saat marka olduğu için bakamazsa kötü adamlar onu öldürür” dedi.
‘TAMAMEN EKONOMİK HADİSE’
Yüksek bütçeli filmlerde destek almanın mecburi olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: “Buradaki amatörlük çok can sıkıcı ve anlamlı değil. ‘Cevahir’e gittim, filmde çok reklam vardı, beğenmedim’ diyorlar mesela. Sen de marka söyledin, niye Cevahir diyorsun? Markalar filmlerin bütçesinin belli kısımlarını karşılıyorlar. Bir marka yüzde 100 de filmin sahibi olabilir. Tamamını verse ben o filmi yapmayacak mıyım? Bu şaka olmalı! Olayın bütünü ekonomik hadise. Film yapmayı ne zannediyorlar anlamıyorum. Şaşırıyorum, üzülüyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...