Chris Botti'nin konserine yoğun ilgi

Chris Botti'nin konserine yoğun ilgi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

ABD'li caz trompetçisi Chris Botti'nin konserine hayranları yoğun ilgi gösterdi.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) hayranlarıyla buluşan sanatçı, İstanbul'a yeniden gelmenin çok güzel olduğunu belirterek, "Burası çok güzel bir şehir. Durmaksızın bir dünya turnesindeyiz. Gelecek hafta yollardaki 12. yılımızı dolduruyoruz. Yaklaşık yılda 250 gün, yollardayız. Burada olduğumuz ve size müzik yapacağımız için çok mutluyuz" dedi.
Sahnede yaklaşık 2 saat kalan Botti, tüm hayranlarına teşekkür ederek, "Bu gece buraya geldiğiniz için her birinize çok teşekkür ederiz. Bizi çok mutlu ettiniz. Yeniden görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.
Sting'in Londra'da keşfettiği sanatçı Chris Botti konserde "Deborah's Theme", "Concierto De Aranjuez", "When I Fall in Love", "Emmanuel" ve "Hallelujah" gibi eserlerin yanı sıra çok sayıda sevilen şarkıyı yorumladı.
Lucia Micarelli'nin keman performansı sergilediği konserde Sy Smith ve Otar Jorjikia vokal yaparak katkıda bulundu.
Sanatçıya, davulda Lee Pearson, kontrbasta Richie Goods, gitarda Ben Butler, piyanoda Taylor Eigsti, klavyede Andy Ezrin eşlik etti.
"Impressions" albümüyle 2013'te En İyi Enstrümantal Pop dalında Grammy kazanan sanatçı, Frank Sinatra, Buddy Rich, Paul Simon, Aretha Franklin, Natalie Cole, Bette Midler, Joni Mitchell, Sting ve Natalie Merchant'ın da aralarında bulunduğu müzik tarihine damga vurmuş isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...