HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

15 Temmuz’un filmi çekilecek

Düzenleyen: /
15 Temmuz’un  filmi çekilecek
15 Temmuz, Haber

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Kültür sanat alanında çeşitli projelere imza atan Sancaktepe Belediyesi, 104’üncü yılında Türk sinemasına yeni yetenekler kazandırmak için ‘7 Bölge 1 Film’ adlı projesine start verdi. 2 ay boyunca usta yönetmen, senarist ve oyunculardan sinema eğitimi alacak olan gençler, bu yıl 15 Temmuz günü Türkiye’nin 7 bölgesinde yaşanan olayları beyazperdeye yansıtacak

Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL
Kültür sanat alanında çeşitli projelere imza atan Sancaktepe Belediyesi, 104’üncü yılında Türk sinemasına yeni yetenekler kazandırmak için ‘7 Bölge 1 Film’ adlı projesine start verdi. 2 ay boyunca usta yönetmen, senarist ve oyunculardan sinema eğitimi alacak olan gençler, bu yıl 15 Temmuz günü Türkiye’nin 7 bölgesinde yaşanan olayları beyazperdeye yansıtacak. Gençler, gelecek yıllarda ise belirlenen başka bir ana tema ile uzun metrajlı  film çekecek. Projenin ilk etabı olan Sinema Akademisi mayıs ayında başlayacak. Proje sadece 15-25 yaş arası gençlere açık. Başvuru yapmak isteyenler, 7bolge1film.com sitesine girerek gerekli şartları inceleyebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...