Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu defa sürat tecrübeye karşı

Düzenleyen:
Bu defa sürat  tecrübeye karşı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Çocukların yanı sıra büyükleri de otomobillerin eğlenceli dünyasında çeken “Arabalar”, serisinin üçüncü filmiyle seyirci karşısına çıkıyor.

Çocukların yanı sıra büyükleri de otomobillerin eğlenceli dünyasında çeken “Arabalar”, serisinin üçüncü filmiyle seyirci karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda yeniden Brian Fee’nin yer aldığı animasyon filmde, gözden düşen otomobil kahraman Şimşek McQueen’in mücadelesi işleniyor. Artık efsane McQueen, yeni teknolojiyle imal edilen arabalar karşısında bozguna uğramış bir hâlde. Ama “daha ayaktayım” demek için bir güç gösterisine kalkışıyor. Genç yarışçı teknisyen Cruz Ramirez’i de yanına alan Şimşek McQueen, Piston Kupasının en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanıyor. Bu defa hızıyla değil zekâsıyla mücadele ederek toy delikanlıları geri bırakmak için duman attırıyor. Pixar Animasyonun seyirciyle buluşturduğu “Arabalar 3” eğlenceli bir hikâyeye sahip...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...