Van Damme gazetecileri dövdü!

Van Damme gazetecileri dövdü!

MAGAZİN Haberleri

Aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme, İstanbul gecelerini birbirine kattı. Alkolü fazla kaçıran oyuncu gazetecilere dayak attı.

ANTALYA Altın Portakal Film Festivali için Türkiye'ye gelen Jean-Claude Van Damme İstanbul gecelerini karıştırdı! Van Damme alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Ayakta durmakta zorluk çeken yıldız elindeki içki bardağını yere atıp kırdı ve dizlerinin üstünde çöküp bağırmaya başladı. Bu olay karşısında yanında bulunan yardımcısı mekandaki bütün misafirlerden tek tek özür diledi.

Van Damme gazetecileri dövdü!

Ardından da oyuncuya 10 dakika masaj yaparak yıldızı sakinleştirmeye çalıştı. Sabaha karşı mekandan çıkan Van Damme, kendisine tahsis edilen araca önce kadın arkadaşlarını bindirdi. Bu sırada görüntü almaya çalışan basın mensuplarına sinirlenen oyuncu, bir muhabire tekme attı. Ardından da bir başkasının üstüne yürüyüp küfürler yağdırdı. Görevlilerin güçlükle aracına bindirdiği oyuncu otomobilin camlarını yumruklayarak olay yerinden uzaklaştı. Akşam

Van Damme gazetecileri dövdü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...