Sertap Erener, ihanet sonrası ilk bunu yaptı!

Sertap Erener, ihanet sonrası ilk bunu yaptı!

MAGAZİN Haberleri

Pop müziğin başarılı ismi Sertab Erener, 18 yıllık hayat arkadaşı Demir Demirkan tarafından 'başka bir kadın uğruna' terk edildi...

Demirkan'ın ihanetiyle sarsılan Sertab Erener, kendisini evine kapadı. Bahçesinde sürekli yoga ve meditasyon yaptığı öğrenilen ünlü sanatçı, bununla da yetinmedi...Şarkıcı, tek başına tatile çıkmak için kolları sıvadı...Takvim'in haberine göre, başarılı sanatçı, önümüzdeki hafta Hindistan ve Nepal'e gidecek. Buradaki dünyaca ünlü tapınakları gezecek olan Sertab Erener, Nepal'deki yoga, meditasyon ve nefes kamplarında da eğitim alacak...Erener, Türkiye'ye yenilenmiş olarak dönmeyi hedefliyor. Bu arada daha önce de Cansu Dere ve Serenay Sarıkaya, sevgililerinden ayrıldıktan sonra yoga yaparak moral bulmaya çalışmıştı...Yine Sertab Erener'in Nepal'de katılacağı yoga kampının müdavimleri arasında Angelina Jolie ve Madonna gibi yıldızlar bulunuyor.

Sertap Erener, ihanet sonrası ilk bunu yaptı!

Demir Demirkan Sertab Erener'i sosyal medyadan sildi

Bir süre önce ayrılık kararı alan ünlü çiftten Demir Demirkan, eski kız arkadaşı Sertab Erener'i sosyal medya hesaplarından sildi. Demir Demirkan'ın, "18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım" açıklaması sonrası şoke olan şarkıcı Sertab Erener'e bir şok da sosyal medyadan..

HER YERDEN SİLDİ

Demir Demirkan, eski sevgilisi Sertab Erener'i Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından sildi.

Demir Demirkan sorulunca Sertab Erener...

Demir Demirkan ile yollarını ayıran Sertab Erener, konuyla ilgili sorulara cevap vermek istemedi. Erener, gülmeye çalışsa da yüzündeki hüznü gizleyemedi. Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Demir Demirkan'ın ayrılık açıklamasının ardından sessizliğe büründü.

GÜLMEYE ÇALIŞTI

18 yıllık ilişkisi geçtiğimiz ay sona eren şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir kafede arkadaşlarıyla buluşan Erener, yorgun haliyle dikkat çekti. Erener, kameralara gülümsemeye çalıştı ancak şarkıcının yüzündeki mutsuzluk gözlerden kaçmadı.

DEMİR DEMİRKAN SORULARINA CEVAP VERMEDİ

Çıkışta kendisini bekleyen muhabirlere selam veren ünlü şarkıcı, Demirkan'ın "Eylül ayında Sertab'la 18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım" açıklamasıyla ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi ve hızlı adımlarla otomobiline binip uzaklaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...