Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semra kaynana program mı sunacak?

Semra kaynana program mı sunacak?

MAGAZİN Haberleri

10 yıl önce 'Gelinim Olur Musun?' programında 'Semra Kaynana' olarak tanınan Semra Yücel, Her Şey Dahil programına konuk oldu.

Show TV'de yayınlanan Alişan ile Çağla Şikel'in sunduğu ekranların sevilen programı 'Her Şey Dahil'in bugünkü konuğu, bir dönem katıldığı evlilik programıyla 'Semra Kaynana' olarak tanınan Semra Yücel oldu. Show TV'de yayınlanan ?Gelinim Olur musun?' isimli yarışma programına oğlu Ata ile birlikte katılan Semra Hanım, sert karakteri ile gündeme oturmuş, gelin-kaynana ilişkileriyle ilgili tartışmalara konu olmuştu. nbsp;


SEMRA YÜCEL 'HER ŞEY DAHİL'DE
Yücel, oğlu Ata'nın ölümünden sonra kendine kameralardan uzak yeni bir hayat kurmuştu. Uzun süredir kızı ile ilgilenen Semra Yücel, artık geçinmekte zorlandığını söyleyerek yapımcılardan iş istedi.
Yücel, "Kızım Seçil'i evlendirdim. Artık televizyonalar bir program yapılabilirim. Şu an işim gücüm yok, televizyona dönebilirim. Geçimimi babamdan olan maaşımla sağlıyorum. Gelirim kızım Seçil'di. Kızım da damadım da çok iyi insanlar ama ne olursa olsun ben onlara destek olmalıyım. nbsp;Seçil'in geliri çok iyiydi ben de çalışmadım. Onların yemeğini, temizliğini falan yapıyordum. Yani tam bir eski model ev hanımı modundaydım. Şimdi eskimiş bir yeni model ev hanımı olmak istiyorum. Buradan yapımcılara sesleniyorum" dedi.
Semra kaynana program mı sunacak?


SEMRA KAYNANA OĞLU ATA'YI KAYBETMİŞTİ
Türkücü Cansever ve arkadaşlarının da bulunduğu Doruk Otel'de kalan Ata Türk, aşırı derecede alkol aldı. Arkadaşları, Ata'yı önceki gece saat 02.00 sularında girdiği odasından dün öğle saatlerine kadar çıkmaması üzerine içeriye girerek uyandırmak istedi. Ata'nın ağzından kan geldiğini gören arkadaşları otel görevlilerine haber verdi. Alkol komasına girdiği odadan, ambulansla Universale Hastanesi'ne kaldırılan Ata kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...