Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan'dan gayrımenkule yatırım

Arda Turan'dan gayrımenkule yatırım

MAGAZİN Haberleri

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, kazandığını gayrimenkule yatırdığını açıkladı. Milli futbolcu Londra ve Madrid'de de ev alacağını söyledi

Atletico Madrid'in ve Türk Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Arda Turan, kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. CNBC'ye konuşan Turan, tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlattı. Yıldız futbolcu gayrimenkule yatırım yaptığını, dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi.
Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıklayan arda Turan, gelir olarak rahatlığa sahip olduğunu belirterek ileride önemli planları olduğunu söyledi. Kalabalık bir aile olduklarına da dikkat çeken Turan paylaşmayı sevdiğini ifade etti. Kur riskiyle ilgili soruları da yanıtlayan milli futbolcu, "Euro kazanıyorum, euro harcıyorum ya da TL harcıyorum, kur riskim yok. Euro kazanmak futbolcu için ideal bir durum" diye konuştu.
nbsp;
İspanya'da krizi hissettim
nbsp;
İspanya'daki ekonomik krizle ilgili değerlendirmelerde bulunan Arda Turan, "İspanya'daki ekonomik krizi hissettim. Eskiden dolan restoranlarda artık eski doluluk yok ama şimdi daha iyiye gidiyor diye düşünüyorum. Ama İspanya spor ve spor turizmiyle çok iyi ayakta. Türkiye için de böyle bir ihtimalin olduğunu düşünüyorum. Çok daha fazla sporcu yetiştirebiliriz. Çok daha fazla spor dalı var Türkiye'de" dedi.
nbsp;
6 milyon euroluk gelir
nbsp;
Galatasaray'dan Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ın İspanyol kulübü ile 2017'ye kadar kontratı var. Milli futbolcu yılda 3.7 milyon euro kazanıyor. Turan'ın bonservisi
41 milyon euro. Turan'ın oynadığı reklam filmleriyle birlikte yıllık kazancının
6 milyon euroyu bulduğu belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...