- Mahkeme sonrası ortalık karıştı!
8 saat önce

Mahkeme sonrası ortalık karıştı: Banu Parlak’ın yüzüne tükürdüler! ‘Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum’

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın geçen yıl güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava bugün görüldü. Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 11 sanık hakim karşısına çıkarken, duruşma sonrası ortalık fena karıştı. Dilan Polat’ın yakınları çıkışta Banu Parlak’a tükürüp hakaretler savururken, fenomen isim yaptığı açıklamada “Çocuğumun can güvenliğinden endişe ediyorum. Kendilerini mağdur gösterip beni kötü göstermeye çalışmalarından çok yoruldum, çok sıkıldım” dedi.
 - Hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var
8 saat 43 dakika önce

Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı! Sevenlerine bir uyarısı var

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alan Tuvana Türkay, hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunları yaşayan oyuncu paylaştığı serumlu fotoğrafla endişelendirirken, sevenlerine uyarı yapmayı da ihmal etmedi.
 - Trafik kazası geçirdi, yoğun bakımda
9 saat 28 dakika önce

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi, kaburgaları kırıldı

‘Taçsız Kraliçe’ , Damga’ , ‘Banker Bilo’ gibi birçok filmde oynayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles’ta feci bir trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan Tuğba’nın kaburgalarının kırıldığı ve 8 saatlik ameliyata girdiği öğrenildi.
Magazin - Magazin
9 saat 56 dakika önce

Okulda tepki çeken ‘Dilan Polat’ gösterisi! Veliler ateş püskürdü

23 Nisan etkinliklerinin yapıldığı bir okulda, sosyal medyada gündem olan bir performans videosu tartışmalara yol açtı. Okuldaki gösteride kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat’ın taklidi yapıldı, o görüntüler velileri tedirgin etti.
 - Cezaevinde protesto! 37 kiloya düştü
12 saat 17 dakika önce

Cezaevindeki Candan kardeşlerden haber var! Hastalığa yakalandı, 37 kiloya düştü

Sosyal medya fenomeni Nihal ve Bahar Candan kardeşler ‘Suç örgütüne üye olma’ ve ‘suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçlarından 16 Kasım 2023’te tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Silivri Cezaevi’nde bulunan kardeşlerden Nihal Candan’ın ‘anoreksiya nevroza’ hastalığına yakalandığı ve 37 kiloya kadar düştüğü ortaya çıktı.
 - Korkutan haber! Beynine pıhtı attı, işte sağlık durumu
13 saat 56 dakika önce

Safiye Soyman’ın eşinden korkutan haber! Beynine pıhtı attı, felç geçirdi

Eğlenceli kişiliğiyle tanınan Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı Faik Öztürk’ten kötü haber geldi. Öztürk’ün beynine pıhtı attığı ve felç geçirdiği ortaya çıktı.
 - Hakim karşısına çıkan Polat çifti hakkında karar
14 saat 30 dakika önce

Banu Parlak’ın güzellik merkezine silahlı saldırıda Dilan-Engin Polat çifti hakim karşısında! Mahkeme kararını verdi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 11 sanık hakim karşısına çıktı. Mahkemeye izleyici olarak katılan kızı Nilda'yı gören Dilan Polat ona dokunmak istedi ancak jandarma bu talebi reddedince ağlamaya başladı. Suçlamaları reddeden Engin Polat ise savunmasında "Banu Parlak’ı tanımam. Görüşmüşlüğüm yoktur" dedi. Öte yandan Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verildi.
 - İranlı rap şarkıcısı Tumac Salihi hakkında idam kararı!
15 saat 14 dakika önce

İranlı rap şarkıcısı Tumac Salihi hakkında idam kararı!

İranlı rap müzik şarkıcısı Tumac Salihi, Mahsa Emini gösterileri nedeniyle 'yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak' suçundan yeniden idama mahkum edildi.
 - Efsane karakter geri döndü! İşte ilk fragman
15 saat 32 dakika önce

Şevket Çoruh, ‘Mesut Komiser’ rolüyle Arka Sokaklar’a geri döndü! Fragman yayınlandı, seyirci çıldırdı

Arka Sokaklar’da 17 sezon boyunca rol alan ve canlandırdığı ‘Mesut’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Şevket Çoruh’a yeniden teklif götürülmüştü. Teklife ‘evet’ cevabını veren Çoruh sevilen diziye geri döndü. Arka Sokaklar’dan uzun süre sonra Mesut Komiser’li fragman da yayınlandı.
 - Survivor'da ortalık karıştı! Elemede birbirlerine girdiler
16 saat 4 dakika önce

Survivor’da Berna elendi, ortalık karıştı! Aleyna ile birbirlerine girdiler

Survivor All Star’ın dün akşamki bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışma, eleme adayları Berna Canbeldek, Damla Can, Aleyna Kalaycıoğlu ve Merve Aydın arasında kıyasıya düellolara sahne oldu. Son olarak dört isimden Berna ve Aleyna yarıştı. Düello finalinde Aleyna’ya yenilen Berna adaya veda ederken ikili arasında büyük bir kavga çıktı.
 - Demet Akalın'ın sözleri sosyal medyayı ikiye böldü
24 Nisan 2024 - 17:57

Demet Akalın kiracısına ateş püskürdü: Sosyal medya ikiye bölündü

Demet Akalın, kiracısına olan kızgınlığını canlı yayında anlattı. Akalın, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" dedi. Akalın'ın bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.
 - Keser'in sözler, Tatlıses'i çileden çıkarttı
24 Nisan 2024 - 14:58

Mustafa Keser'in sözleri İbrahim Tatlıses'i çileden çıkarttı: Gündemde kalmak istiyor

Ünlü sanatçı Mustafa Keser'in, Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay için yaptığı eleştiriler İbrahim Tatlıses'i çileden çıkardı. Tatlıses "Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama bu söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor." dedi.
 - Arka Sokaklar hayranlarına müjde! Efsane dönüyor
23 Nisan 2024 - 17:27

Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor? Dizi hayranları sevinçten havaya uçacak

Arka Sokaklar’da 17 yıl boyunca Mesut rolüyle rol alan Şevket Çoruh’a diziye geri dönmesi için teklif götürüldü. Geçen yıl diziden ayrılan Çoruh ile görüşmelerin başladığı ve ünlü oyuncudan cevabın beklendiği iddia edildi.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 16:30

TikTok fenomeninden acı haber! 29 yaşında hayatını kaybetti

TikTok’ta yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ve 300 binden fazla takipçisi bulunan Eva Evans hayatını kaybetti. Acı haberi Evans’ın kız kardeşi yaptığı paylaşımla duyururken, genç kadının ölüm nedeni açıklanmadı.
 - Acun Ilıcalı meşhur etmişti! Değişimi şaşırttı
23 Nisan 2024 - 15:10

Acun Ilıcalı’nın Yetenek Sizsiniz programında meşhur ettiği Aref Ghafouri’nin son hali ortaya çıktı

Yıllar önce katıldığı ve Acun Ilıcalı’nın jüri koltuğunda oturduğu Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla tanınan Aref Ghafouri, uzun süre sonra ortaya çıktı. Programda yaptığı şovlarla adından söz ettiren illüzyonist son haliyle görenleri şaşırttı.
 - “Akıl sağlığı yerinde değil” diyen oğluna 'akrep' göndermesi
23 Nisan 2024 - 14:18

Oğlu “Akıl sağlığı yerinde değil” demişti! Tatlıses’ten ‘akrep’ göndermesi

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Son olarak avukatı aracılığıyla bir açıklama yapan ve babasının akli melekeleri için rapor isteyeceklerini belirten Ahmet Tatlıses’e İbrahim Tatlıses çok konuşulacak ‘akrep’ göndermesinde bulundu.
 - Günlerdir yaşam savaşı veriyordu... Güzel haber geldi
23 Nisan 2024 - 12:22

Beyin kanaması geçirmişti! Hastaneden taburcu olan Nuri Alço'dan ilk fotoğraf

Eskişehir’de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Nuri Alço, bir süredir tedavi görüyordu. Hastaneden çıkması beklenen Alço bir operasyon daha geçirmiş ve ünlü sanatçıya kalp pili takılmıştı. Alço’dan sonunda güzel haber geldi. Eşi Burcu Alço, Yeşilçam’ın emektar oyuncusunun taburcu olduğunu duyurarak fotoğrafını paylaştı.
Magazin - Magazin
23 Nisan 2024 - 11:55

‘Amin’ videosuyla gündem olan Gizem Yıldız nişanlandı! Sosyal medyada yapılan yorumlara sitem etti

Erkek arkadaşıyla birlikte çektiği ‘Amin amin’ videosu ile adını duyuran sosyal medya fenomeni Gizem Yıldız nişanlandı. Sosyal medyada nişandan kareleri paylaşan Yıldız, hakkında yapılan yorumlara “Benim için gayet de gurur verici bir andı. Kimse olmasa da hiç problem değil. Her şeyden önce Rabbim var” sözleriyle sitem etti.
 - Yeni imajıyla sosyal medyanın diline düştü
23 Nisan 2024 - 10:54

Murat Boz’dan yeni imaj! Farklı saç stili çok konuşulacak

Ünlü şarkıcı Murat Boz imaj değiştirdi. Son halini sosyal medyada paylaşan Boz’a pek çok yorum gelirken, takipçileri “Gerçek mi?” , “Bu sen misin?” demekten kendini alıkoyamadı.
 - İzleyiciler şaşkın! İddialı başlayan dizi final yapıyor
23 Nisan 2024 - 10:16

İddialı başlamıştı! Now TV’nin sevilen dizisi ‘Korkma Ben Yanındayım’ final yapıyor

Now TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen gibi usta oyuncuları buluşturan Korkma Ben Yanındayım dizisi final kararı aldı.
 - Cem Yılmaz 51 yaşında! ‘Uzun yaşamımın sırrı hep…’
23 Nisan 2024 - 09:41

Cem Yılmaz 51 yaşında! ‘Uzun yaşamımın sırrı hep…’

23 Nisan doğumlu komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 51. yaş gününü kutladı. Arabasıyla verdiği bir pozu paylaşan Yılmaz, altına “Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem” notunu düştü.
Sona Git