Ata Demirer 'Dörtnala' Marmaris tatilinde

/ Kaynak: İHA
Ata Demirer 'Dörtnala' Marmaris tatilinde

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü komedyen Ata Demirer, 'Niyazi Gül Dörtnala' filminin çekimlerinin bitmesinin ardından çıktığı tatil turunu Marmaris'te noktaladı.

Yoğun çalışma temposunun stresini Marmaris koylarında atan ünlü oyuncu, Bozburun'a hayran kaldı. nbsp;Ata Demirer, 'Niyazi Gül Dörtnala' filminin çekimleri biter bitmez çıktığı Tatil turuna Bodrum'dan başlamıştı. Buradan özel bir yatla Marmaris'e geçen ünlü şovmen, bir çok ünlünün kafa dinlemek için tercih ettiği Bozburun'da 5 gün boyunca tatil yaptı. Yoğun çalışma temposunu geride bırakan ünlü oyuncu ilk defa geldiği Bozburun'a hayran kaldı. Yörenin deniz ürünleri ve çok sevdiği çam balından tadan ünlü sanatçı , gezinti için çıktığı Bozburun sokaklarında hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Ünlü oyuncuyu karşılarında gören Bozburunlular, sanatçıyla bol bol fotoğraf çekip sohbet etti. Demirer, tatilin son ermesinin ardından İstanbul'a geri döndü. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...