Bülent Ersoy: Kartım yalı satın alır

Bülent Ersoy: Kartım yalı satın alır

MAGAZİN Haberleri

Satın aldığı ayakkabıları kredi kartıyla ödemek isteyen Bülent Ersoy, post makinası çekmeyince mağaza çalışanına çıkıştı

Diva, Nişantaşı'nda deyim yerindeyse alışveriş çılgınlığı yaşadı. Bir pasajın içerisindeki mağazaya giden ünlü sanatçı, onlarca çift ayakkabı satın aldı.Ayakkabılar için uzun bir liste yaptıran Bülent Ersoy, aldığı ürünlerin parasını ödemek için ise kredi kartını tercih etti. Kasadaki görevli, karttan ücreti çekmeyi defalarca denedi ancak bir türlü başarılı olamadı.Kredi kartından ödemeyi alamayan personele çıkışan Diva'nın sözleri her zamanki gibi iddialıydı:


"Ben o kartla araba değil, ev değil yalı alırım. Limitsiz o kredi kartı."


Kredi kartından ödeme yapamayınca hemen telefona sarılan ünlü sanatçı, muhasebecisini arayarak sorunu çözdü. Alışverişe dalıp iftarı kaçıran Bülent Ersoy, orucunu ise yarım saat gecikmeli açtı. Daha sonra VİP minibüsüne yönelen Diva, yanına gelen bir mendil satıcısına da 100 lira vererek bonkörlüğünü konuşturdu. (Sabah)
Bülent Ersoy: Kartım yalı satın alır

Bülent Ersoy: Kartım yalı satın alır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...