Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

"Kösem Sultan" krizi tatlıya bağlandı!

Fotoğraf Başlığı "Kösem Sultan" krizi tatliya baglandi!

Yapımcı Timur Savcı ve Beren Saat arasındaki ücret sorunu halloldu.

Kaydet
a- | +A
Kösem Sultan rolü için yapımcı Timur Savcı ile Beren Saat arasındaki ücret anlaşmazlığı çözüldü. İki taraf da karşılıklı olarak fedakârlık yapınca orta yol bulundu ve rol Saat'in oldu. Cuma günü dizinin yapım şirketi ile yayıncı kanal arasında yapılan toplantıda Beren Saat ismi resmileştirildi.


5 BİN KİŞİLİK DEV SET KURULUYOR
Anlaşmaya varıldığı sırada Saat, evlilik yıldönümlerini kutlamak için eşi Kenan Doğulu ile Malibu'daydı. Yapımcı Timur Savcı, başrolü netleş- tirince prodüksiyon için kolları sıvadı. Savaş sahnelerinde kullanılmak üzere Ambarlı'da, 10 bin metrekarelik alanda 400 çadırdan oluşan 5 bin kişilik Yeni- çeri Ocağı seti kurulmaya başlandı.


YENİÇERİ AĞASI HOROZOĞLU
Muhteşem Yüzyıl-Kösem'de Hülya Avşar'dan sonra anlaşılan ikinci isim olan Mete Horozoğlu, dizide kudretli bir yeniçeri ağasını oynayacak.


'UZAYA DA GİDER MALIBU'YA DA'
Beren Saat'in dizide oynamayacağı ve bu yüzden Malibu'ya gittiği iddiaları üzerine yapım şirketi, "Beren diziye 7'nci bölümde dahil olacak. Şu an ona ihtiyaç yok. İster Malibu'ya gider ister uzaya" dedi.
Habertürk
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.