Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur'a duygu dolu sözler

Murat Dalkılıç'tan Merve Boluğur'a duygu dolu sözler

MAGAZİN Haberleri

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, düğünlerinde Merve Boluğur için yazdığı 'Sonsuz Olsam' şarkısını söyledikten sonra eşine böyle seslendi

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç düğünü, önceki akşam Adile Sultan Sarayı'nda yıldızlar geçidi yaşattı... Sting'in 'Desert Rose' şarkısıyla konukların arasına gelen çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Hazinedar, Dalkılıç'ın adını "Sırrı Murat Dalkılıç" diye düzeltince herkesi güldürdü.


TEPKİ ÇEKMEMEK İÇİN nbsp;
Basına kapalı olarak yapılan nikahın ardından damat Dalkılıç, gazetecilere, "Sizlere görüntü vermedik çünkü ülkedeki hassas durum ortada. Zaten yeterince bize yükleniliyor. Yaygara yapıp bize yapılan eleştirileri körüklendirmek istemedik" dedi. Nikahın ardından başlayan eğlencenin dozu düğüne katılan ünlü konukların tek tek sahneye çıkmasıyla arttı.


HALAYLAR ÇEKİLDİ nbsp;
Berkay, Bengü, Kubat, Ayşe Hatun Önal ve Fettah Can, şarkılarıyla konukları coşturdu. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç, davul ve zurnalı düğünde bol bol halay çekti. Gecenin en romantik anlarından biri ise Murat Dalkılıç'ın güzel aşkı için yazdığı "Sonsuz Olsam" şarkısını söylemesiyle yaşandı. Ünlü popçu, şarkısını Boluğur'un gözlerine bakıp söyledikten sonra "Aşkımız sonsuz olsun" diye bağırdı.


3 AYRI KIYAFET GİYDİ
Evden çıkarken beyaz bir elbise giyen Merve Boluğur, taç ve eline aldığı canlı çiçeklerle çok şıktı. Güzel oyuncu, düğünün ilerleyen saatlerinde gelinliğini çıkarıp yerine lila rengi mini bir elbise giydi. 'After party' için rahat bir kıyafet tercih eden Merve Boluğur, böylece düğün gününü 3 kıyafetle tamamladı.


PİŞTİ KORKUSU KAÇIRTTI!
Ünlü çiftin düğününde en merak edilen detaylardan biri de Murat Boz ile Burak Özçivit'in geceye katılıp katılmayacağı oldu... Murat Dalkılıç'la çok yakın dost olan Boz, nikah şahitleri arasında yer alan eski aşkı Eliz Sakuçoğlu ile karşılaşmamak için törende yoktu.


Murat Boz gibi Burak Özçivit de eski sevgilisi Ceylan Çapa'yı görmemek için düğüne gitmedi. Bu arada Boz ile Özçivit'in düğünden haftalar önce Dalkılıç'ı arayıp durumu anlattıkları ve ünlü popçunun da dostlarını anlayışla karşıladığı öğrenildi.


SIRA ONLARDA
Düğüne sevgilisi Burak Yamantürk ile katılan Özge Özpirinççi ile sosyetik aşkı Can Çelebi ile el ele poz veren İvana Sert, "Darısı başınıza" dedirtti.


TAKVİM ,
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...