İşte Şükrü Özyıldız'ın yeni hedefi

İşte Şükrü Özyıldız'ın yeni hedefi

MAGAZİN Haberleri

Tatlı Küçük Yalancılar dizisine veda eden Şükrü Özyıldız'ın yeni hedefi belli oldu...

Ünlü oyuncu, yeni sezonda 'Ekşi Elmalar' filminde yer alacak. Akşam'da yer alan habere göre "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde oynayan ancak 10'unu bölüm sonrası yapıma veda edecek olan Şükrü Özyıldız, hayranlarını üzmüştü. Yapımda istenilen reyting sıralamalarında başarılı sonuçlar elde edemediği için dizinin kadrosundan çıkarılmak zorunda kaldığı iddia edilen Özyıldız, soluğu beyaz perdede aldı. Önümüzdeki aylarda iki önemli sinema projesi olan Şükrü Özyıldız, bunların birisinde ise ayrıldıkları iddia edilen Şükran Ovalı ile birlikte oynayacak.


Yılmaz Erdoğan'ın Ekşi Elmalar filminin kadrosuna dâhil olan yakışıklı oyuncunun diğer rol arkadaşları ise Farah Zeynep Abdullah, Fatih Arıtman ve Devrim Yakut gibi isimler olacak. Şükrü Özyıldız, daha önce 'Tatlı Küçük Yalancılar' dizisinde rol gereği Bensu Soral'la öpüşmesiyle uzun süre konuşulmuştu. 'Şeref Meselesi'nde başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Şükran Ovalı ve Şükrü Özyıldız'ın ise bu nedenden dolayı ayrıldığı iddia edilmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...