Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TV8'den günlük dizi

TV8'den günlük dizi

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında 'Aşkların En Güzeli'adında yepyeni bir günlük dizi başlıyor.

Yapımcılığını Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Beni Affet dizilerinin de yapımcılığını üstlenen Focus Film'in üstlendiği dizinin çekimleri Ankara'da yapılıyor. Dizide, Adana'dan Ankara'ya göç eden Güneş ailesinin hikayesi anlatılıyor.


Başrollerinde ise Hakan Latifoğlu, Cemre Burcu Tosun, Ümit Beste Kargın, Ayberk Yılmaz ve Ebru Nil Aydın yer alırken diğer rollerde ise Cüneyt Mete, Şahin Ergüney, Pelin Dikmenoğlu, Münir Canar, Ebru Uysal, Özlem Danacı, Gülizar Oltulu, Serkan Ekşioğlu, Serkan Melikoğlu, Elif Yoldaş, Ezgi Aytaç, Burçin Sezen Kılıç ve Deniz Demirel gibi oyuncular yer alıyor.


Ekim ayında ekrana gelecek olan Aşkların En Güzeli'nin genel hikayesi ise şöyle;


Güneş ailesi Adana'dan Ankara'ya gelmiştir. Mansur ve Leman evlatlarının mutluluklarını ister. Büyük kızları Fahriye'nin kocası Cemil'den yana yüzünün gülmesini, oğulları Yusuf'un iyi bir iş sahibi olup, yuvasını kurmasını, kızları Zeyno'nun hayallerini gerçekleştirmesini, tekne kazıntısı küçük oğulları Aliş'in yeni okulunda başarılı olmasını isterler. Güneş ailesi bir çok sınavdan geçer, bir çok güçlüğü aşar, sarsılır ama her şeye rağmen asla yıkılmaz. Çünkü sevgi bağları güçlüyse bir aileyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...