Evli ve Öfkeli görücüye çıktı

Evli ve Öfkeli görücüye çıktı

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin yeni dizilerinden olan Evli ve Öfkeli dün gece ilk bölümüyle görücüye çıktı.

Başrollerinde Birce Akalay Levendoğlu,Sarp Akkaya,Yıldız Çağrı Atiksoy,Ebru Cündübeyoğlu,Ayça Erturan,Serkan Altunorak gibi isimlerin olduğu dizi ; Esra,Dilek,Mine ve Seray adlı 4 kadının kocalarıyla olan gurur mücadelesini anlatıyor.


Dizinin ilk bölümünde bu 4 arkadaşla ilgili genel bilgilerin yanı sıra, kocaları tarafından aldatılma olaylarını izledik ve anladık. Esra polis, Seray oyuncu, Mine doktor, Dilek ise çocuklu bir ev hanımını canlandırıyor.


Kendi adıma reklamları dönmeye başladığından beri diziyi merakla bekliyordum. Pazar gününe konulmasıyla birlikte ufak bir ”Eyvah” düşüncesini de içimden geçirdim. Çünkü dizinin O Hayat Benim,Küçük Gelin,Kalbim Ege'de Kaldı,Baba Candır.Acil Aşk Aranıyor ve O Ses Türkiye gibi iddialı ve zorlu rakipleri vardı. Ancak dizi bu kadar kalabalığın arasında TOTAL'de 7. AB'de 4.olarak başlangıcını yaparak bu sıkıntıları aşabileceğinin sinyalini verdi.


Başroldeki 4 kadının da doğru olarak seçildiğini düşünüyorum. Onların hayatlarını mahveden ve hayatlarına yeni girecek olan erkek oyuncuların castı da gayet iyi.

Dilek rolünü oynayan Ayça Erturan'ın parlayacağı bir dizi havası hissettim. BKM'den aşina olduğumuz Erturan ekibin en umutsuz vakası olan Dilek'i aynen yaşıyor gibi. Dolasıyla ilerleyen bölümlerde çok daha fazla ön planda olacaktır.


Yıldız Çağrı Atiksoy'un mimiklerine, Birce Akalay'ın doğru tonlamalarına ve erkeksiliğine, Ebru Cündübeyoğlu'nun ise ukala bir rolü olmasına rağmen bu kadar sevimli olmasına bayıldım.


Dizinin 2003 yılında yayınlanan Omuz Omuza dizisine de biraz benzediğini söyleyebiliriz. Ama birebir aynı demek büyük haksızlık olur.


Kadınların yaşadıkları zorlukları ve erkeklerle olan ilişki problemlerini anlatan yapımın ; kadın-erkek ilişkileri adına iyi örnek olacağını söylebiliriz.


Sonuç olarak ilk bölüm ve reyting performansı olarak iyi başlayan bir Evli ve Öfkeli izledik.


Ekibe ilerleyen bölümler için bol şans diliyorum. İnşallah bu çizgilerini sürdürürler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...