Magazin - Magazin
51 dakika önce

Başrolünde Can Yaman’ın rol aldığı Sandakon dizisinin oyuncuları belli oldu! Kadroda yok yok

Türkiye’de rol aldığı ‘Erkenci Kuş’ , ‘Bay Yanlış’ , ‘İnadına Aşk’ gibi projelerle adını duyuran ve kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman’ın başrolünde olduğu ‘Sandakon’ dizisi için geri sayım başladı. Merakla beklenen yapımın kadrosu şekillendi. Dizide Ed Westwick, John Hannah, Alanah Bloor, Madeleine Price gibi oyuncuların oynayacağı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
1 saat 58 dakika önce

Grammy ödüllü şarkıcıdan Filistin’e destek! ‘Özgürlük’ sloganları attı

Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı SZA, konserinde Filistin'e destek mesajı verdi. Dünyaca ünlü isim İsrail’in Filistin’de yaptığı katliama tepki gösterdi.
 - Nuri Alço’dan haber var! Eşi son durumunu paylaştı
2 saat 24 dakika önce

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço’dan haber var! Eşi son durumu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir’deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Nuri Alço’dan güzel haber geldi. Günlerdir yoğun bakımda tedavi gören usta oyunun yarın taburcu olacağı öğrenildi.
 - Müge Anlı da şaşırdı! Babası Uğur Dündar değil, başka ünlü
3 saat 2 dakika önce

Müge Anlı “Ekrandan söyleyemem” dedi! Gündem olan iddia: Dilara G.’nin babası Uğur Dündar değil başka bir ünlü!

Oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ve DNA testi ile sanatçının öz kızı olduğu kanıtlanan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın yayınına katıldı. Almanya’da yaşayan Orancı’ya ulaşılırken, Nebioğlu’nun ablası Dilara G. ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Programa bağlanan bir seyirci, Dilara G.’nin babasının dava açtığı Uğur Dündar değil, başka bir ünlü isim olduğunu söyledi.
 - Türkiye'nin konuştuğu anneyi Müge Anlı buldu
5 saat 22 dakika önce

Türkiye’nin konuştuğu anne Suphiye Orancı’yı Müge Anlı buldu! İşte ilk sözleri…

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Anlı, izleyicilerin desteğiyle Orancı’ya ulaştı.
 - 10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı: Benimki madafaka
6 saat 1 dakika önce

10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı: Benimki madafaka

Eski eşi Ağu Yağtu ile aralarındaki nafaka krizi bir türlü çözülemeyen Cem Yılmaz, 10 bin dolarlık nafakayı ti’ye aldı. Yılmaz gösterisinde “Benimki nafaka değil, madafaka!” dedi.
 - İlk kez konuştu, “Şahitler var” deyip her şeyi anlattı
6 saat 35 dakika önce

Dilara G. hikayesini anlattı! ‘Annem babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi’

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, ablası Dilara G.’nin babasının da çok ünlü biri olduğunu söylemişti. Söylentilerin ardından bu kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edilirken, Dilara G. ilk kez konuştu. Hikayesini anlatan genç kadın “Annem ‘Baban Uğur Dündar’ dedi. Bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit insanlar var” sözleriyle dikkat çekti.
 - ‘İsrail askeri’ paylaşımı tepki çeken Taro Tekin özür diledi
7 saat 28 dakika önce

‘İsrail askeri’ paylaşımı tepki çeken Taro Tekin özür diledi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını dizisinde rol alan Taro Emir Tekin, ‘İsrail askeri’ paylaşımıyla gündeme oturdu. Tekin, gelen tepkilerin ardından paylaşım yaparak özür diledi.
 - 35 yıllık geçmiş ortaya çıktı! 'Vicdansız anne' haber olmuş
8 saat 10 dakika önce

Önce Metin Akpınar, sonra Uğur Dündar... 4 kız kardeşin baba arayışının 35 yıllık geçmişi ortaya çıktı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için dün Müge Anlı’nın programına katıldı. Orancı’nın fotoğrafı ilk kez paylaşılırken, kadının ismini ‘Sofi’ olarak değiştirip Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Öte yandan Orancı’nın “Vicdansız anne” başlığıyla 1989 yılında Hürriyet Gazetesi’nde haber olduğu ortaya çıktı.
 - İddialı yarışmacı elendi, gözyaşları sel oldu
8 saat 53 dakika önce

Survivor All Star’dan elenen Yaman gözyaşlarına hakim olamadı! Ögeday’a söyledikleri dikkat çekti

TV8’in ilgiyle takip edilen yarışması Survivor’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yaman, Batuhan, Yunus Emre ve Özgür’ün potada olduğu yarışma, rekabet dolu düellolara sahne oldu. Gecenin sonunda ise iddialı yarışması Yaman, Survivor All Star’daki hayallerine veda etti.
 - Tepki çeken pozlar için açıklama: Özür diliyorum
17 Nisan 2024 - 16:40

Sergi için verdiği pozlar tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu'ndan açıklama: Özür diliyorum

Kız arkadaşı Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için pozlar veren Uraz Kaygılaroğlu gelen tepkilerin ardından açıklama yaptı. Kaygılaroğlu, “Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum” dedi.
 - Figüranlık yaptığı ortaya çıktı! Tatlıses ile aynı filmde...
17 Nisan 2024 - 16:01

Duygu Nebioğlu’nun annesi Suphiye Orancı’nın figüranlık yaptığı ortaya çıktı! İbrahim Tatlıses ile aynı filmde oynamış

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Şimdilerde Almanya’da yaşayan Orancı’nın yıllar önce figüranlık yaptığı ve İbrahim Tatlıses ile ‘Yalan’ ve ‘Yorgun’ filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 15:24

Cem Yılmaz’ın sağlık sorunlarıyla başı dertte! Görme kaybı yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf merak uyandıran Cem Yılmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı. Sağ gözünden sorun yaşadığını belirten komedyen, yüzde elli görme kaybı olduğunu belirtti.
 - Fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçıdan haber var
17 Nisan 2024 - 14:53

Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Nur Yoldaş’tan haber var

68 yaşındaki şarkıcı Nur Yoldaş, dün yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Sevenlerini endişelendiren isim, son durumunu sosyal medyadan paylaştı.
 - Emekli maaşı yorumu: 10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam…
17 Nisan 2024 - 12:53

Aşkın Nur Yengi’den emekli maaşı yorumu: 10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam…

Sahne performansı ve başarılı şarkılarıyla adından söz ettiren Aşkın Nur Yengi, emekli maaşı yorumuyla gündem oldu.
 - ‘Babalık’ tartışmasına kızdı! Sert çıkış: Sıra bize gelecek
17 Nisan 2024 - 12:16

‘Babalık’ tartışması Uğur Dündar’ı sinirlendirdi! Duygu Nebioğlu’na sert çıkış: Sıra bize de gelecek

Oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, ablası Dilara G.’nin babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etti. Dündar ise DNA testinde biyolojik babanın kendisi çıkmadığını belirtti. Nebioğlu’nun bu rapora inanmamasına ve değiştirildiğini söylemesine kızan gazeteci, sosyal medyadan tepki gösterdi.
 - Annesini arıyor! Şaşırtan 'İbrahim Tatlıses' detayı...
17 Nisan 2024 - 11:10

Müge Anlı devreye girdi! Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu annesini aramak için programa çıktı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı aramak için Müge Anlı’nın programına katıldı. Programda Suphiye Orancı’ya ulaşmak istediğini söyleyen Nebioğlu, annesiyle en son 2010 yılında görüştüğünü belirtti. Orancı’ya seslenen ünlü sunucu ise “Çocuklarınıza açıklama yapmak zorundasınız. Ben bir anne olarak söylüyorum, bunu çocuklarınıza borçlusunuz. Biz size ulaşmadan siz bize ulaşın” dedi.
 - Yolda yürürken fenalaşan ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı
17 Nisan 2024 - 10:59

Yolda yürürken fenalaşan sanatçı Nur Yoldaş hastaneye kaldırıldı

'Sultan-ı Yegâh' ve 'Saki' gibi şarkılarıyla tanınan ünlü sanatçı Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 68 yaşındaki Yoldaş'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama ise oğlundan geldi. 
Magazin - Magazin
17 Nisan 2024 - 09:59

Aras Bulut İynemli gönlünü meslektaşı Buse Meral'e kaptırdı

Show TV’nin yeni polisiye dizisi Deha’da başrol oynamaya hazırlanan Aras Bulut İynemli, Gaddar dizisinde rol alan oyuncu Buse Meral ile yeni bir birlikteliğe başladı. Çeşme tatilinde tanışan ikilinin İstanbul’da da sık sık görüştüğü ortaya çıktı.
 - Belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı
17 Nisan 2024 - 09:29

Etimesgut Belediye başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu ilk nikahını kıydı

31 Mart yerel seçimlerinde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, ilk nikahını kıydı. Nikahtan fotoğraflar sosyal medyada paylaşılırken, yorumları da beraberinde geldi.
 - Cezaevinden haber var... Annesi isteğini paylaştı
17 Nisan 2024 - 09:06

Cezaevindeki Engin Polat’ı ziyarete giden Şükran Polat oğlundan haber getirdi! Herkesten tek bir isteği var

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan ve Engin Polat 5 aydır cezaevinde. Hapishaneye ziyarete giden Şükran Polat, oğlundan haber getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Bugün Engin’i ziyaret ettik, herkese selamı var. Dualarınızı bekliyor” dedi.
Sona Git