Ünlü türkücü Rus mankenle çektiği klibin kaydını yaktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü türkücü Rus mankenle çektiği klibin kaydını yaktı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz nedeniyle Rusya’nın Türkiye’ye uyguladığı ticari ambargoya bir tepki de sanat dünyasından geldi.

Türkücü Aydın Aydın, kriz öncesi Ölüdeniz’de Rus bir mankenle çektiği klibi tepki için yaktı. Sanatçı Aydın Aydın, söz ve müziği kendisine ait olan ’Senin ne mal olduğunu bir ben bilirim’ türküsüne 14 Kasım tarihinde çektiği klipte Rus manken Elena’yı oynattı. Rusya ile Türkiye arasında yaşanan gerilime kayıtsız kalmayan Aydın, Rusya’ya tepki olarak klibi müzik marketlere dağıtmadan yaktı. Aydın, bir dönem Türk erkeklerine dram yaşatan ve ailelerin dağılmasına neden olan Rus kadınları konu aldığı türküsünün daha önce hiç yayınlanmamış olan klibine ait CD’leri bir mangalda imha etti.
Ünlü türkücü Rus mankenle çektiği klibin kaydını yaktı

Sanatçı Aydın Aydın’ın yaklaşık 20-25 bin TL’ye hazırlattığı ve 2 gün boyunca çekimlerinin yapıldığı klipte Rus manken Elena ile birlikte Fethiyeli manken Esra Kapıcı da rol almıştı. Esra Kapıcı ile birlikte CD’leri yakan Aydın, “Karadeniz’de, Doğu Anadolu’da, şehirlerde insanların herkesin Ruslardan çok büyük hikayeleri vardı. Ve bu hikayede de kendim oynayıp kendim yazdım. Ve o sıkıntı yaşayan insanlar yerine ben oynadım. Nice insanlar kendi ailesinden ayrıldı. Eşinden ayrıldı. Çoluk çocuğundan ayrıldı. Servetlerinden, para pul yedire yedire bir sürü sıkıntılar yaşadı. Ben de aynı şekilde bu klipte aynısını oynadım. Burada bir hanımefendiyi Rus bir mankeni oynattım. Rusya’nın tehdidine sanatçı olarak bende katılıyorum Ne yazık ki dünyada çok kötü şeyler oluyor. Sıkıntılar oluyor. Ama ben de bir sanatçı olarak, bu memleketin evladı olarak, bu kadar insanın emeğini de kesinlikle hiçe sayarak ve Rus hanımefendinin bütün görüntülerini bütün dünyanın gözü önünde yakıyorum” dedi.
Ünlü türkücü Rus mankenle çektiği klibin kaydını yaktı

“BİR DAHA RUSLARLA ÇALIŞMAYACAĞIM”
Manken Esra Kapıcı ile klibi yeniden çekeceklerini açıklayan Aydın, “Bundan sonra kendi gittiğim klip, dizi organizasyon ve her yerde hiçbir şekilde Rus mankenlere yer vermeyeceğim. Böylesine güzel insanlarımız, gençlerimiz var. Bundan sonra onlara yer vereceğim. Ben de bir sanatçı olarak tepkimi gösteriyorum. Burada herkesin gözü önünde ilerde bütün müzik kanallarında hiçbir şekilde gösterilmeyecek şartıyla bu CD’yi burada yakıyorum. Bu da benim tepkim olsun. Çünkü ülkesini memleketini seve her insanın bir şekilde olup bitenlerden haberi olması lazımdı” şeklinde konuştu.
Ünlü türkücü Rus mankenle çektiği klibin kaydını yaktı

“ÇOK BÜYÜK BİR EMEK HARCANMIŞTI”
Klipte oynayan Fethiyeli manken Esra Kapıcı da klibe çok büyük bir emek harcandığını kaydederek, “Fakat Aydın Aydın Bey’inde bütün sanat camiasının örnek olduğu bir protesto yapılıyor şuan. Bence gayet güzel. Bütün sanat camiasına örnek bir davranıştı. Bir sürü emeğimiz oldu. Bir sürü masrafımız oldu ama gayet güzel bir protesto bence. Emeklerimiz de boşa girmiş oldu ama biz tekrar tekrar klibimizi çekeriz. Yani feda olsun. Barışlık kardeşlik diyoruz ama gündemde olabilecek bir şey buda. Gayet güzel olacak. Klip çekimlerimizin devamı gelecek” diye konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...