‘Sultan’a Haydar Aliyev madalyası

Düzenleyen:
‘Sultan’a Haydar Aliyev madalyası

MAGAZİN Haberleri

Ödül töreni için Azerbaycan’a gelen Türkan Şoray, bugünlerde 8 şarkıdan oluşan ilk albümünü çıkarmanın mutluluğunu da yaşıyor

Türk sinemasının “Sultan”ı Türkan Şoray’a, Bakü Devlet Üniversitesi  tarafından “Haydar Aliyev Madalyası” verildi. Tören için geldiği üniversitenin kapısında çiçeklerle karşılanan Şoray’a ödülünü Rektör Prof. Dr. Abel Meherremov takdim etti. Bu arada ünlü oyuncunun “Türkan Şoray Söylüyor” isimli ilk albümü bugün internet ortamında, 14 Aralık’ta ise müzik marketlerdeki yerini alacak. Yaklaşık 40 yıldır albüm yapması için teklifler alan Şoray, albümünde “Tek Başına”, “Duydum ki Unutmuşsun”, “Hasret”, “Kıskanırım Seni Ben”, “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz”, “Damarımda Kanımsın”, “Sevmekten Kim Usanır” ve “Dertler Benim Olsun” isimli eserleri yorumladı. Albümde ayrıca “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” ile “Damarımda Kanımsın” şarkılarının David Saboy imzalı 2 remix çalışması da yer alıyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...