Türkan Şoray albüm çıkardı

Düzenleyen:
Türkan Şoray albüm çıkardı

MAGAZİN Haberleri

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray’ın ilk albümü ‘Türkan Şoray Söylüyor’ 14 Aralık’ta müzik marketlerdeki yerini alacak.

Usta oyuncu Türkan Şoray’ın, ‘Türkan Şoray Söylüyor’ isimli ilk albümü bugün internet ortamında, 14 Aralık’ta ise müzik marketlerdeki yerini alacak. Yaklaşık 40 yıldır albüm yapması için teklifler alan Şoray, albümünde ‘Tek Başına’, ‘Duydum ki Unutmuşsun’, ‘Hasret’, ‘Kıskanırım Seni Ben’, ‘Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz’, ‘Damarımda Kanımsın’, ‘Sevmekten Kim Usanır’ ve ‘Dertler Benim Olsun’ adlı unutulmaz eserleri yorumladı. Albümde ayrıca ‘Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz’ ile ‘Damarımda Kanımsın’ şarkılarının David Saboy imzalı 2 remix çalışması da yer alıyor. DMC etiketiyle sunulan albümün müzik direktörlüğünü Metin Özülkü gerçekleştirdi. Şoray, söylediği şarkıların hepsinin kendisi için çok özel olduğunu belirterek, “Söylerken büyük keyif aldım. Sevenlerime hatıram” ifadelerini kullandı.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...