Hüsnü Şenlendirici Moi Sahne'de

Düzenleyen:
Hüsnü Şenlendirici Moi Sahne'de

MAGAZİN Haberleri

Ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici, Mall of İstanbul, MOİ Sahne'de 6 Mart Pazar akşamı sevenleriyle buluşuyor.

Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, MOİ İstanbul Sanat Geceleri kapsamında bir virtüözü daha ağırlıyor. Uluslararası Caz Festivali konserlerinde klarnet çalan Ve Almanya, Amerika, Hollanda, Hindistan gibi dünyanın pek çok ülkesinde konserler veren Hüsnü Şenlendirici Mall of İstanbul’da bulunan MOİ Sahne’de performans sergileyecek.
Sayısız ünlü ismin albümünde klarnet çalan sanatçı, Boston’da yer alan dünyanın en önde gelen müzik okulu Berklee’de Türk Müziği ve Makamları üstüne seminer ve ders verdi. Türk müziğini dünyaya tanıtan sanatçı Amerika’nın en ünlü gruplarından Newyork Gipsy All Star ile Amerika turnesine çıktı. İzmirli sanatçı Türkiye’de de kurucusu olduğu Laço Tayfa grubu ile Çingene müziğini bağlama, perküsyon, bas gitar ve caz tonlarıyla harmanlayarak büyük beğeni kazandı.
Hüsnü Şenlendirici’nin Hüsn-ü Avare, Taksim Trio 2, Hüsn-ü Hicaz gibi albümlerinden sevilen parçalarını çalacağı konser, 6 Mart 2016 Pazar akşamı MOİ Sahne’de saat 21.00’de gerçekleşecek. Pera Event’in organizatörlüğündeki konser için biletler MOİ Sahne’den ve www.biletix.com’dan temin edilebiliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...