Erkan Petekkaya: 'Yeşilçay'ın ayrılma sebebini anlatırsam yer yerinden oynar'

Düzenleyen:
Erkan Petekkaya: 'Yeşilçay'ın ayrılma sebebini anlatırsam yer yerinden oynar'

MAGAZİN Haberleri

Paramparça dizinin başrol oyuncusu Petekkaya, Nurgül Yeşilçay'ın diziden beklenmedik ayrılışıyla ilgili "Anlatılanların hepsi yalan, hedef şaşırtma" dedi.

Erkan Petekkaya: 'Yeşilçay'ın ayrılma sebebini anlatırsam yer yerinden oynar' Star TV'nin, aldığı yüksek reytinglerle adından söz ettiren dizisi Paramparça'nın setinde öpüşme krizi çıkmış, çıkan kriz dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ı rolünden etmişti.
 
PETEKKAYA: GERÇEK BAMBAŞKA
 
Dizinin jönü Erkan Petekkaya, beklenmedik ayrılık sonrası olay yaşatacak sözler sarf etti: "Onun diziden gitmesine hiç etkim yok. Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma! Ama gerçeği ben anlatmam. Gerekirse anlatırım, çok kötü olur. Gerçek bambaşka."
 
"GERÇEK O KADAR KÖTÜ Kİ, ANLATSAM YER YERİNDEN OYNAR"
 
Posta gazetesinden Canan Danyıldız'ın sorularını yanıtlayan Petekkaya, sözlerine şöyle devam etti: "Kol kırılır yen içinde kalır. Herkes kendi kaderini kendi belirler. Gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...