Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ertuğrul’dan oyun bozan plan

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ertuğrul’dan oyun bozan plan

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Her bölümüyle izleyiciyi yeni sürprizlerle buluşturan ekranların efsane dizisi Diriliş Ertuğrul önceki akşam yayınlanan 51. Bölümündeki Ertuğrul’un Aytolun’un oyununu bozmak için yaptığı plan geceye damgasını vurdu.

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş “Ertuğrul” da bu hafta sürpriz dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul’un (Engin Altan Düzyatan) Aytolun’un (Evrim Solmaz) oyununu bozmak için yaptığı plan sahnesi geceye damgasını vurdu. Ertuğrul’un kurduğu tuzakta, Aytolun’un Selcan Hatuna her şeyi itiraf etmesi ve Tuğtekin beyin (Uğur Güneş) buna şahit olması bu oyun bozan planın başarıyla sonuçlanmasıyla son buldu.
Yayınlandığı günden buyana reytinglerde birinciliği elinden bırakmayan Diriliş “Ertuğrul” 51.bölümüyle de reytingleri zirvede kapatarak izleyiciden tam not almayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümünden itibaren reytinglerin zirvesinde yer alan Diriliş “Ertuğrul” dizisi dün akşamki bölümüyle de yine tüm gruplarda birinci olmayı başardı. Diriliş “Ertuğrul” 51.bölümünde AB’de 13.21 ABC1’de 13.07 Total’de 9.92 oranında reyting alarak en yakın rakibini ikiye katladı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...