Mesut Yar'dan üzen haber

Düzenleyen:
Mesut Yar'dan üzen haber

MAGAZİN Haberleri

Mesut Yar'ın sunduğu CNN Türk'te yayınlanan Talk Show programı 'Burada Laf Çok' ekranlara veda etti.

Ünlü gazeteci ve sunucu Mesut Yar'ın sunduğu CNN Türk kanalında ekrana gelen 'Burada Laf Çok' adlı talk show programından sevenlerine üzücü haber geldi.

''LAFINIZ BOL, TEBESSÜMÜNÜZ BEREKETLİ OLSUN''

Mesut Yar'ın sosyal medya hesabı olan Instagram'dan yayınladığı fotoğraf ile programın yayın dönemine son verdiğini açıklamasıyla hayranlarından birçok yorum geldi. Yar, hesabından programın set ekibiyle bir araya geldiği bir fotoğrafı paylaştı ve şu notu düştü, ''2011'den bu yana neredeyse her gece evimizi evinize taşıdık. Utanılmayacak bir adres olmaya çalıştık. Kolektif bir sevdamız oldu ve bilirsiniz; "Çok Sevdik Be Abi". İzleyeni, çalışanı, gönül vereni ve gönül koyanıyla; hepiniz hakkınızı helal edin. Bir güzel aileydik, hep güzel aileyiz. Sevgi ve hürmetle, teşekkürler! Var olun. Lafınız bol, tebessümünüz bereketli olsun. Hoşçakalın...

Mesut Yar'ın 'Burada Laf Çok' programının bitmesiyle yeni bir proje için kolları sıvayacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...