Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Merve Sevi'nin zor anları

Düzenleyen:
Merve Sevi'nin zor anları

MAGAZİN Haberleri

Cihangir'de magazin muhabirleri tarafından görüntülenen Merve Sevi, tuvalate gittiği sırada sevgilisinin cep telefonunu kurcalaması sonucu dönünce neye uğradığını şaşırdı.

Başarılı ve güzel oyuncu Merve Sevi, sevgilisiyle birlikte gittiği cihangir'de magazin muhabirleri tarafından görüntülendi.

Bir kafede oturan sevgililer başlarda gayet keyifli bir sohbet yaparken her şey Merve Sevi'nin tuvalete gitmek için masadan kalkmasıyla başladı. Sevi, tuvalete gidince erkek arkadaşı, onun cep telefonunu alarak kurcalamaya başladı. Masaya dönen oyuncu, sevgilisinin "Sen ne yapmaya çalışıyorsun, beni çıldırtmak mı istiyorsun" sözleriyle şoke oldu.

"RİCA EDİYORUM BAĞIRARAK KONUŞMA"
Kısık sesle, "Lütfen rica ediyorum bağırarak konuşma, herkes bize bakıyor" diyen Sevi, erkek arkadaşının siniri geçmeyince taksiye binerek oradan uzaklaştı. Milliyet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...