Pakize Suda'dan çarpıcı açıklamalar

Düzenleyen:
Pakize Suda'dan çarpıcı açıklamalar

MAGAZİN Haberleri

Yüzüne yaptırdığı lazer operasyonu ile gündeme gelen Pakize Suda, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk olan Pakize Suda, yüzüne yaptırdığı lazer operasyonu ile ilgili merak edilenleri anlattı.
 
Ünlü sunucu ve oyuncu, "14 kilo verdim. Ekmek yemedim, günde 2 öğün kahvaltı yaptım. Biber, domates, zeytin'i püre yaparak kaşıkla yiyorum. Salata yapıyorum, üzerine ceviz ve çok az sızma zeytinyağı koyarak yiyorum. 14 kiloyu 2-3 ay gibi çok kısa bir sürede verdim. Bazı sıkıntıların oluyor, söyleyemiyorsun içine atıyorsun o da beni eritti" ifadelerini kullandı.
 
Pakize Suda, "Yüzümde çok incecik çizgiler vardı. Doktor, lazerle o çizgilerimi aldı. 10 dakika sürdü işlem. Sanırsın mangalda et pişiyor. Nebahat Çehre'yi kuaförde gördüm bana 'Seninki hala neden geçmedi, benimki 1 haftada geçiyor' dedi. Nebahat Çehre'nin eti çok güzel. Sarkan bir et değil. Ben bu operasyonu, Antalya'da yaptırdım. Yüzümdeki pembelik 3 ay sürecek. Hiç umrumda değil, takıyorum maskeyi şapkayı istediğim yere gidip oturuyorum. Elmacık kemiğinden burnu görünmeyen sosyetik isimler var" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...