Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet şeridini kullanan Demet Akalın: Parası neyse öderim

Emniyet şeridini kullanan Demet Akalın: Parası neyse öderim

MAGAZİN Haberleri

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki konserine yetişmek için İstanbul’da emniyet şeridini kullanırken çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan şarkıcı Demet Akalın, gelen tepkiler üzerine ‘Parası neyse öderim, Okan bey kullanıyordu’ dedi.

Çorlu'da yeni açılan alışveriş merkezinde vereceği konsere için İstanbul’dan yola çıkan şarkıcı Demet Akalın, sosyal medyadan 'Çorlu yolunda' notuyla paylaşım yaptı. Sanatçının emniyet şeridini kullandığı paylaşımı, takipçileri tarafından tepkiyle karşılandı. Akalın, bir süre sonra paylaştığı fotoğrafı silmek zorunda kaldı.
'PARASI NEYSE VERİRİM'
Konser öncesinde otel çıkışında gazetecilerin sosyal medyadaki tepkileri sorması üzerine konuşan Demet Akalın, “Parası neyse öderim. Arabayı Okan bey kullanıyordu” yanıtını verdi. Akalın daha sonra çıktığı sahnede söylediği şarkılarla sevenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Havanın da serin olmasıyla sahneye 3 elektrikli soba konulurken, üşüyen ünlü şarkısı eşofman üstü ile konsere devam etti. 
Akalın ve eşi Okan Kurt, konserin ardından ilçeden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...