Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu isyanı

Düzenleyen:
Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu isyanı

MAGAZİN Haberleri

Lerzan Mutlu’yla Oya Aydoğan arasının aslında ekranda göründüğü gibi iyi olmadığı, perde arkasında büyük sıkıntılar yaşadığı söyleniyor.

Beyaz TV’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında birlikte program yapan Lerzan Mutlu’yla Oya Aydoğan arasının aslında ekranda  göründüğü gibi iyi olmadığı, perde arkasında büyük sıkıntılar yaşadığı söyleniyor.

Kelebekmagazin.com'un haberine göre, Lerzan Mutlu Oya Aydoğan’a  birbirinden ağır sözleriyle rahatsızlık veriyormuş. En son, rahatsızlığından 24 saat önce yine Oya Aydoğan’ı telefonla arayarak söylenmemesi gereken kelimeleri ünlü sanatçıya kullanmış. Bu konuyu hastanede öğrenen Bülent Ersoy'un da Lerzan Mutlu’ya veryansın ettiği konuşuluyor.

Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu isyanı

“Benim arkadaşım, can dostum, hayatı boyunca ne kimseye sinsilik, hainlik beslemiş ne de  kötü gözle bakmamıştır. Bunu herkes böyle bilsin, en başta da Lerzan Mutlu hanımefendi” diyerek Lerzan Mutlu’ya olan öfkesini dile getiren Diva sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu anda yaşam mücadelesi veren kadim dostum Oya Aydoğan’a tüm dostlar olarak hepimiz dua etmekten başka bişey yapamayız. Bir an önce aramıza eski Oya Aydoğan olarak katılacaktır. Allah onu ilk önce oğluna sonra da biz dostlarına bağışlayacaktır. Bizim aramızda kötü kalpli insanların yeri yoktur."

Bülent Ersoy'dan Lerzan Mutlu isyanı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...