Survivor konseyi sonrası öyle bir şey itiraf etti ki!

Düzenleyen:
Survivor konseyi sonrası öyle bir şey itiraf etti ki!

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016'ya gönüllüler takımında sergilediği performansla damga vuran Gizem Kerimoğlu, Serkay ve Damla ile çıktığı eleme oylamasının ardından adaya veda eden isim oldu. Kerimoğlu, Survivor şampiyonluğunu kazanmasını istediği ismin Yunus Günçe olduğunu itiraf etti.

Survivor 2016'ya veda eden Gizem Kerimoğlu, veda konuşmasının ardından Semih Öztürk dahil kimseyle vedalaşmadan konseyden ayrıldı. 
Survivor 17 Mayıs 2016 adasından bu hafta Gizem Kerimoğlu elendi. Gönüllüler takımında uzun süre istenmeyen kişi olan Gizem Kerimoğlu onlarla barış sağladığı hafta veda etmek durumunda kaldı.

YUNUS GÜNÇE KAZANSIN
Gizem Kerimoğlu, Survivor'a veda ettiği ada konseyinin hemen ardından Survivor şampiyonluğunu kazanmasını istediği ismin Yunus Günçe olduğunu itiraf etti. Survivor'daki son konseyinde yaptığı konuşmada Survivor'da hikayesi olan yarışmacılardan olduğunu ve önceden yazılmayan bu hikayede kahraman olduğunu söyledi. Survivor'dan çok şey öğrendiğini ve daha güçlü biri olarak ayrıldığını söyleyen Gizem Kerimoğlu, gönüllüler takımı ile vedasında sadece hoşçakalın dedi ve kimseyle tokalaşmadan ayrıldı.

Konsey sonrası verdiği röportajda merak edilen soruları yanıtlayan Gizem Kerimoğlu, konseye gelirken çantamı hazırlayıp, adada son bir kez dolaştığını söyledi. Gizem Kerimoğlu elenişi ile ilgili de 'doğru zaman buymuş' dedi. Yaşadılarından büyük dersler çıkardığını özellikle belirten Gizem Kerimoğlu, bir üst model olarak dönüyorum dedi. Gizem Kerimoğlu Survivor serüveni boyunca 114 bireysel oyunda yer aldı. Çıktığı 114 oyundan 41'ini kazanan Gizem Kerimoğlu, 73 oyundan ise kaybeden olarak ayrıldı. Survivor Gizem Kerimoğlu bu istatistik ile yüzde 35'lik başarı elde etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...