Gözyüzünde romantik evlilik teklifi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gözyüzünde romantik evlilik teklifi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde Kürşat Alkış,sevgilisi ile birlikte bindiği balonda yerden bin 500 metre yükseklikte yıllar sonra bile hatırlarda kalacak şekilde evlilik teklifi etti.

Bir bankada müfettiş olarak görev yapan 28 yaşındaki Kürşat Alkış, bir süredir beraber olduğu kız arkadaşı 21 yaşındaki Melis Ertuğ ile hayatını birleştirmeye karar verdi. Evlilik teklifini unutulmaz kılmak isteyen Kürşat Alkış, Kapadokya’da faaliyet gösteren Türkiye Balloons firmasına giderek düşüncesini buradaki pilotlar ile paylaştı. Bir gün önceden hazırlıklarını tamamlayan Kürşat Alkış, sabahın ilk saatlerinde kız arkadaşı ile birlikte Kızılçukur vadisine gelerek balona bindi. Aynı firmaya ait diğer balondaki pilot yolcularına evlilik teklifini yapılacağını ve diğer balona yaklaşıp işaret verdiğinde “Melis Kürşat ile Evlenir misin” diye bağırmalarını istedi.

HEM YERDE HEM GÖKTE 

Hiçbir şeyden habersiz Kapadokya’nın eşsiz semalarında uçuş yapan şanslı çift Çavuşin köyü yakınlarına geldiklerinde diğer balon ile yan yana geldiler. Önce yer ekibi “ Benimle Evlenir misin?” yazılı pankart açtı, daha sonra ise diğer balondaki yolcular telsiz ile hep beraber “ Melis Kürşat İle Evlenir misin?" diye bağırdı. Kız arkadaşı Melis, Kürşat Alkış’ın sürpriz evlilik teklifine büyük şaşkınlıklar içerisinde "Evet" dedi. Kürşat Alkış, teklifini kabul eden kız arkadaşının parmağına yüzüğünü taktı.

Romantik evlilik teklifi karşısında çok heyecanlandığını belirten Melis Ertuğ, "Heyecandan konuşamıyorum, ellerim titriyor çok mutluyum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...