Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç şarkıcı ölümden döndü

Düzenleyen:
Genç şarkıcı ölümden döndü

MAGAZİN Haberleri

Yeni single'ı 'Şahane Ben' ile hayranlarına merhaba diyen Popçu Selen, klip çekimi sırasında dekorun bir anda düşerek kafasına çarpması sonucu büyük tehlike atlattı.

Türk Pop Müziği sevenlere maxi single albümü 'Şahane Ben' ile merhaba diyen Selen, klip çekiminde sette kaza geçirdi. Kafasından yaralanan genç popçuya hastanede 10 dikiş atıldı.

GÖRÜNMEZ KAZA

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı maxi single'ı 'Şahane Ben' ile hayranlarına merhaba diyen Popçu Selen, şarkının klip çekimi çalışmalarında kaza geçirdi. Deniz Akel'in yönetmenliğinde İstanbul Ortaköy'de çekilen klipte yaşanan kaza, Selen'in zor saatler geçirmesine sebep oldu.

Genç şarkıcı ölümden döndü

DEKOR KAFASINA ÇARPTI

Mekanda kullanılan dekorun bir anda düşerek kafasına çarpması sonucunda kafasında açılma meydana gelen Selen, acil olarak hastaneye kaldırıldı. Genç popçuya anında müdahele eden doktorlar Selen'e 10 dikiş attı. Kazadan sonra tekrar kamera karşısına geçen Selen "Evet bir kaza yaşadık, nazar diyelim. Neticede güzel bir klip çekti, her şeyde bir hayır vardır" yorumunda bulundu.

KLİP 150 BİN TL'YE MAL OLDU

Selen'in geçirdiği kaza sonucu iki farklı günde çekilen 'Şahane Ben' klibi 150 bin TL 'ye mal olduğu belirtildi. Aynı zamanda albümün çıkış parçası olan şarkının sözleri Şebnem Sungur, müziği Gökhan Tepe imzası taşırken müzik direktörlüğünü de Erhan Bayrak üstlendi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...