Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zehra Çilingiroğlu, Londra'ya yerleşiyor

Düzenleyen:
Zehra Çilingiroğlu, Londra'ya yerleşiyor

MAGAZİN Haberleri

Bebek'te objektiflere takılan Zehra Çilingiroğlu, önümüzdeki hafta okul için Londra'ya yerleşeceğini belirterek "Okula adapte olana kadar annem benimle kalacak" dedi.

Londra'daki 'University of Westminister'da iş yönetimi ve pazarlama okuyacak olan Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu, "Haftaya Londra'ya gidiyorum" dedi.

"ANNEM BELİMLE KALACAK"

Annesi Hülya Avşar ve babası Kaya Çilingiroğlu'nun da kendisiyle geleceğini belirten ünlü isim, "Annem ve babam da Londra'ya geliyor. Okula adapte olana kadar annem benimle kalacak" şeklinde konuştu.

AVŞAR KIZI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, üniversite sınav sonuçlarının ardından yaptığı paylaşımda, "Kızımızla gurur duyuyoruz. Türkiye'de istediği ingilizce iç mimarlık bölümünü kazandı. Londra'dan University of Westminster ve Kings' College London'dan kabul aldı. Gururumuz kızımıza emeklerimizi geri çevirmediği için teşekkür ediyoruz. Eğitimine önce Londra'da sonra Türkiye'de devam edecek, bütün çocukların yolu açık olsun. Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...